ZenitH
16.02.2007 - 01:28
Witam
Niewiem czy wybralem dobre miejsce na posta ale mam nadzieje, że tak.
Czytałem na forum o propozycji wtyczki skype. A czy możliwe byłoby zrobienie wtyczki która by działała podobnie jak Ts2??.Tzn że ktoś z użytkownikow konnekta stawial by serwer a inni by sie mogli do niego podłaczyc wpisując jego ip i w ten sposób mozna by było prowadzic rozmowy. Jeżeli był podobny temat to przepraszam ale szukałem i nie znalazłem. Z góry dzięki
arct!c
18.02.2007 - 15:16
Jak dla mnie pomysl bez sesu. Wiecej ramu zrzera konnekt niz ten mierny TS. Pozatym to narzedzie jest specjalnie stworzone dla graczy po to zeby malo ramu chlalo i dobrze dzialalo.
Mimo to zamiast TS'a polecam raczej Ventrillo.
ZenitH
18.02.2007 - 23:06
Może i bez sensu ale przydaje sie kiedy chce się rozmawiać z kilkoma osobami naraz i myśle ze gdyby komuś udało by sie stworzyc taką wtyczke to została by przyjęta przez użytkowników konnekta. A np. z tego co wiem w Actio nie ma opcji prowadzenia rozmów z kilkoma osobami naraz.W TS nie potrzebne było by rejestrowanie się na żadnej stronie aby dostać swój numer miejski, wystarczylo by ip danej osoby. Dlatego łatwe byłoby połączenie się z drugą osobą w przeciwieństwie do actio z którym wiele osób ma kłopoty:/
arct!c
19.02.2007 - 15:32
Nadal nie widze glebszego sensu tworzenia tego plugina.
ZenitH
18.03.2007 - 10:23
Zwracając uwagę na liczbę osób odwiedzających ten wątek, sądze, że jednak jakieś zainteresowanie wtyczką jest, nawet jeśli miała by być wykorzystywana podczas gry, a to, że wykorzystuje mało RAMu to jest tylko jej zaletą. Jeżeli nie TS2 to może dało by rade zrobić wtyczke podobnego programu czy programu który wcześniej padł w odpowiedzi arct!c'a, program Ventrillo. Mam nadzieje, że ktoś mnie poprze
Z góry dzięki
arct!c
19.03.2007 - 12:31
ehh... Tak czy siak program bedzie musial byc uruchomiony w tle (TS lub Ventrillo). Wiec powtarzam po raz kolejny, to nie ma sensu. A to ze duzo osob oglada ten wątek to nie znaczy ze zainteresowanie jest duze, po prostu inni tak jak ja ogladaja wszystkie nowe wątki.
Nowaker
13.05.2007 - 17:06
Wg mnie bardzo dobry pomysł - będzie można rozmawiać z więcej niż jedną osobą na raz.
arct!c
13.05.2007 - 18:26
A ja nadal podtrzymuje veto
Dla mnie wtyczka nie ma sensu.
Rozumiem, żę może chcesz rozmawiać z większą ilością osób, ale dużo ludzirozmawia w dwojke i do tego można zastosować actio
i do tego można zastosować actio
W Konnekcie nie działa?
Wiele osob ma problemy z actio, mi do tej pory nie udalo sie uruchomic tak aby dzialalo:] A jezeli chodzi o ts2 to byla tylko propozycja
Prosze skonczcie ten do niczego nie prowadzacy temat. Jeden wielki offtopic
-1
arct!c masz racje ale mam nadzieje ze wyjdzie jeszcze na k jaka kolwiek wtyczka(oprocz actio) dzieki ktorej bedzie mozna z kims prowadzic rozmowy glosowe
To jest wersja lo-fi głównej zawartości. Aby zobaczyć pełną wersję z większą zawartością, obrazkami i formatowaniem proszę
kliknij tutaj.