Hao, przydałoby sie tak przerobić konnekta, żeby dało sie blokować profil, tzn.żeby nie można go było zmienić, chyba że sie da ale ja o tym nic nie wiem. Pisząc ten temat sugerowałem sie nazwą tego fora, "propozycje"...
Pozdrowienia dla Raf'a
Aule
10.11.2003 - 09:59
Juhu!! Jest tam kto? Hao prosze żebyś sie wypowiedział. myśle że wprowadzenie jeszcze jednego parametru niebędzie czymś wielkim dla takiego mistrza jak ty. Mógłbyś wprowadzić stary, blokujący sie parametr który byłby w formie:
konnekt.exe -profile x
Ten parametr będzie sie blokował. Jak ktoś nie chce blokowania to wtedy wstawi:
konnekt.exe -profile=x
Prosze Hao zrób to, przecież dla ciebie to będzie 10min roboty. Naprawde mam bardzo wnerwiające rodzeństwo. Hao prosze.
pienio
10.11.2003 - 10:45
o ile sie nie myle mozna ustawic haslo na profil, a o to chyba chodzi, nieprawdaz?
Aule
10.11.2003 - 11:08
nie nie o to. Chodzi o to żeby wogle nie można było profilu zmienić, jak sie włączy z parametrem.
hao
10.11.2003 - 15:20
Nie może być w programie opcja, że jakakolwiek pozycja nie działa, niezależnie od tego, jakie były parametry na starcie. A w ten sposób nie działałaby możliwość zmian profilu z menu. Jest to bardzo proste do napisania jako wtyczka Wystarczy ukryć jedną akcję - tą z menu profili, więc może ktoś kto zna już API konnektowe Ci pomoże...
Aule
10.11.2003 - 22:28
Jak kto umie psać wtyki to prosze o pomoc. Patrzcie wyżej. Prosze was. Niech moc bedzie z wami. 8)
To jest wersja lo-fi głównej zawartości. Aby zobaczyć pełną wersję z większą zawartością, obrazkami i formatowaniem proszę kliknij tutaj.