Jak zrobić żeby mi przysyłali codziennie hasło mailem ?
Jestem zarejestrowane i ... ni cholery mi nie przysyłają haseł :cry:
to chyba tylko w tlenie przysyłają, żebyś mógł wysyłać sms'y a tak to jedno powinno wystarczyć... przynajmniej u mnie tak jest...
Codziennie zmieniają hasło i teoretycznie powinni je przysyłać, zarejestrowałem się na adres e-mail.
Puma wchodzis na strone piszesz maila wysylaja Ci haslo ktore przez jeden dzien dziala i nastepengo dnia trzeba zrobic to samo, oni nie przysylaja codziennie hasla tylko dopiero po "zarejestrowaniu" na bramce
dzisiaj przysłali mi hasła z trzech dni, dwa zaległe i na dziś
a logowałem się codziennie.
misiu98
9.11.2003 - 14:53
to wina ich systemu mailingowego. nieraz potrafię dostać hasło po północy, kiedy już dawno jest nieaktualne. W sumie lepiej się wykosztować i wysłać tego sms-a pod 7... i mieć jedno hasło forever. To przynajmniej zawsze działa
Lukas77
9.11.2003 - 15:11
No tak, ale są jeszcze niedobitki ludzi, którzy nie posiadają tel. kom.
QUOTE(Lukas77)
No tak, ale są jeszcze niedobitki ludzi, którzy nie posiadają tel. kom.
Właśnie, i niestety ja do takich się zaliczam :cry: A wysyłać płatne sms to mi się nie uśmiecha, wysyłam 5-15 dziennie więc koszt jest ... no właśnie.
wyslanie sms'a zeby sie zarejstrowac na erze omnix kosztuje tyle co zwykly sms
i wysyla sie go tylko raz - dostaje sie haslo i po problemie - nawet mozna je sobie zmienic i dziala 'forever' (a tak naprawde do momentu jak nie pomylisz sie 3 razy w jego wpisywaniu - wtedy znowu trzeba wyslac smsa z prosba o wygenerowanie hasla)
To jest wersja lo-fi głównej zawartości. Aby zobaczyć pełną wersję z większą zawartością, obrazkami i formatowaniem proszę
kliknij tutaj.