witam.jestem tu pierwszy raz wczoraj zainstalowalem konnekta i jestem zadowolony,jest o wiele lepszy niz oryginalny kilient gg. jednak mam jedn pytanie: czy konnekta da sie tak skonfigurowac zeby wyswietlal statusy tak jak to robi gg czyli bezposrednio pod kontaktem,zeby nie trzeba bylo czekac az sie pojawi 'balonik' z info na temat kontaktu?
z gory dzieki z szybka odp
KOSMOS
20.11.2003 - 15:00
nie, nie, nie
Poczytaj na początek FORUM, temat był poruszany już nie raz. Możesz jedynie zadokowac TIP'a na belce tzn pod listą kontaktów.
nix
20.11.2003 - 17:49
jedyne co mozna powiedziec w tej sprawie to to ze Hao obiecal statusy opisowe na liscie kontaktow w nastepnej wersji... wystarczy uzbroic sie w cierpliwosc... jak sie nie ma na co czekac to mozna czekac na nowa wersje Konnekta
gilek
29.11.2003 - 09:40
no tak. miało być w następnej wersji, czyli .104. dzisiaj była aktualizacja. i właśnie mam takie pytanie, czy zostało to już zrobione, bo przejżałem ustawienia i chyba takiej opcji nie widziałem :?
[update] ok już wiem, w changelog'u nie ma
hao
29.11.2003 - 11:20
Nie "w następnej wersji", a raczej w którejś z następnych wersji - czyli jest dodane do changelog'a... .104 to głównie poprawka raportowania błędów (ostatnia mam nadzieję)
Ficket
24.12.2003 - 15:31
A ja wolałbym jakby zostało tak jak jest... Czasami ktoś ma status, którego lepiej żeby nie zobaczył któryś z rodziców, który akurat będzie stał za tobą, jak ty będziesz latał po liście kontaktów...
UNK
24.12.2003 - 16:01
Ficket istnieje takei cos jak opcja, jesli ktos nei bedize chcial to sobie to po rpostu wylaczy, tak jak to jest w gg (blee )
Ficket
28.12.2003 - 01:52
UNK --> Ano, chyba, że tak...
To jest wersja lo-fi głównej zawartości. Aby zobaczyć pełną wersję z większą zawartością, obrazkami i formatowaniem proszę kliknij tutaj.