Śliczności, w stylu rozmowy jest możliwa zmiana obrazka?
Konrado
26.05.2007 - 21:10
Jest, trzeba lekko przemodifykować w css'ie cześć dotyczącą tła
EDIT: ładna modyfikacja mojej skórki do okienka rozmowy, bardzo mi się podoba. Możnaby tylko zmienić kolory czcionek przy nagłówkach
Mod RzEW
27.05.2007 - 11:39
Na moje, to zbyt nieczytelne. Za kolorowo tu ;p
Konrado
27.05.2007 - 11:55
Ja mowiłem tylko o oknie rozmowy nie o całości Bo całośc wole monokolorową
D3nY
27.05.2007 - 20:35
Na moje, to zbyt nieczytelne. Za kolorowo tu ;p
Zgodzę sie z przedmówcą! Jak dla mnie również zbyt kolorowo i mało czytelnie. Ale to przecież nie nam ma się podobać tylko twórcy i jednocześnie użytkownikowi!
ZenitH
28.05.2007 - 06:57
D3nY ma racje, z jednej strony ładne(panie ) ale na dluzsza mete miesza sie to wszystko ze soba i nie jest na tyle czytelne na ile powinno. Ale i tak swietny pomysl. Gratulacje dla autora:D
ChuDy-KROTOSZYN
29.05.2007 - 11:09
Dziękuję bardzo... Mam małą obsesję na punkcie tej pani [Mandy Moore], więc jakoś niespecjalnie zależało mi na czytelności... Ale wydaje mi się, że jak na pierwszą poważną modyfikację to nie jest źle... Jeszcze raz dziękuje za wszystkie komenntarze
amon'
6.06.2007 - 10:05
niemałą obsesję nawet. tak myślę, że o ramie podczas działania konnekta możesz pewnie zapomnieć?
brecho
6.06.2007 - 10:51
A niby co tak mocno zużywa ram? klika obrazków w tle? U mnie z tłokiem użycie ramu jest o wiele mniejsze. Dodatkowo freeK i prawie wcale go nie ma... A może tapeta aż tyle zabiera? Amon' przeglądam ostatnie posty i 5 jest twoich... Jakaś mania nabijania?
amon'
6.06.2007 - 12:53
pisałem do Ciebie?
dawno nie byłem, więc pooglądałem tematy. i to, że Ci się tłumaczę, bierz jako dzien dobroci dla zwierząt
To jest wersja lo-fi głównej zawartości. Aby zobaczyć pełną wersję z większą zawartością, obrazkami i formatowaniem proszę kliknij tutaj.