Pomoc - Szukaj - Użytkownicy - Kalendarz
Pełna wersja: konnekt a WIN XP i W2k
Konnekt | Forum > Inne > Archiwum > Konnekt > Propozycje
Champion
Miałem windowsa XP, tam pierwszy raz zainstalowałem konnekta, było wszystko OK do czasu przeinstalowania systemu na windowsa 2000.
Natomiast problem jest taki iż niby konnekt ma działa na tym systemie a tu zdziwko, brak ikon w dolnej części okna, m.in. niemam jak importować listy z pliku lub serwera gdyż w w2k się niepokazuje ta opcja ( DLACZEGO !!!)
A dokładnie mam trzy opcje: Konnekt, Kontakt, Opcje a GDZIE RESZTA ??!!!!
Aule
Może masz nie ustawione wtyczki, bo śa tylko jeszcze 3 menu:GG i wtyczki ( i czasem kLAN). Może nie masz ustawionych tych wtyczek? Sprawdź.
Champion
QUOTE(pz16)
Może masz nie ustawione wtyczki..... ustawionych tych wtyczek? Sprawdź.

Tak dzięki, to były wtyczki. Po napisaniu postu jeszcze zciągnąłem wszyskie wtyczki i uaktualnienia i już jest gitarka . Pozdrofka
Lukas77
Nie mniej jednak są małe problemy z w2k. Np. kNotify nie chce poprawnie wyświetlać 32 bitowych skórek korzystających z pliku *.png (alpha). I dzieje się tak nawet kiedy zainstalowany jest IE6. Jeszcze nie obczaiłem od czego to zależy, ale na niektórych 2000-kach jest OK, a na niektórych nie.
To jest wersja lo-fi głównej zawartości. Aby zobaczyć pełną wersję z większą zawartością, obrazkami i formatowaniem proszę kliknij tutaj.
Invision Power Board © 2001-2012 Invision Power Services, Inc.