Champion
26.11.2003 - 10:59
Miałem windowsa XP, tam pierwszy raz zainstalowałem konnekta, było wszystko OK do czasu przeinstalowania systemu na windowsa 2000.
Natomiast problem jest taki iż niby konnekt ma działa na tym systemie a tu zdziwko, brak ikon w dolnej części okna, m.in. niemam jak importować listy z pliku lub serwera gdyż w w2k się niepokazuje ta opcja ( DLACZEGO !!!)
A dokładnie mam trzy opcje: Konnekt, Kontakt, Opcje a GDZIE RESZTA ??!!!!
Może masz nie ustawione wtyczki, bo śa tylko jeszcze 3 menu:GG i wtyczki ( i czasem kLAN). Może nie masz ustawionych tych wtyczek? Sprawdź.
Champion
26.11.2003 - 13:40
QUOTE(pz16)
Może masz nie ustawione wtyczki..... ustawionych tych wtyczek? Sprawdź.
Tak dzięki, to były wtyczki. Po napisaniu postu jeszcze zciągnąłem wszyskie wtyczki i uaktualnienia i już jest gitarka . Pozdrofka
Lukas77
26.11.2003 - 14:01
Nie mniej jednak są małe problemy z w2k. Np. kNotify nie chce poprawnie wyświetlać 32 bitowych skórek korzystających z pliku *.png (alpha). I dzieje się tak nawet kiedy zainstalowany jest IE6. Jeszcze nie obczaiłem od czego to zależy, ale na niektórych 2000-kach jest OK, a na niektórych nie.
To jest wersja lo-fi głównej zawartości. Aby zobaczyć pełną wersję z większą zawartością, obrazkami i formatowaniem proszę
kliknij tutaj.