W zwiazku z wejsciem Konnekta do sieci Jabber, polskie centrum jabbera - JabberPL.org poszukuje redaktora do dzialu Konnekt moze to byc kilka osob
chętni są proszeni o zgłoszenie się w tym wątku
Aule
29.11.2003 - 17:39
Olórin ty już sie zgłosiłeś? Jeśli ktoś sie zgłosi to moge ja.
bakerss
1.12.2003 - 15:13
Ja mam pewne doswiatczenie związane z GG.org wiec czemu nie... :]
Olórin
1.12.2003 - 21:02
ktoś jeszcze ???? mysle ze ja tez sie tam zglosze ale nie zebym byl 'glownym' redaktorem ;p
Sahasrara
1.12.2003 - 21:33
No, ja też umiem pisać na klawiaturze i mógłbym coś tam skrobnąć... Niusika jednego czy dwa... Na jakiej zasadzie ta rekrutacja?
SandmmaN
1.12.2003 - 21:42
Jeżeli chodzi o "bycie redaktorem" to nie próbowałem jeszcze w tej dziedzinie swoich sił, ale jeżeli chodzi o Konnekta to myślę że mam szanse dysponować pewnymi wiadomościami dot. tego komunikatora Z języka polskiego też na ogół stałem w miare dobrze więc proste zdania potrafię formułować . Zgłaszam się zatem do konkursu na redaktora (niekoniecznie głównego ).
Olórin
1.12.2003 - 22:03
myslalem ze nikt sie nie zglosi no jeszcze 2 dni czekamy i robimy (g)losowanie ;p
Marian
1.12.2003 - 23:56
Panowie, każdy może zakonnektować, wystarczy się zarejestrować (http://beta.JabberPL.org/login_form), zmajstrować coś w swoim katalogu domowy (każdy taki otrzymuje) i wysłać do zatwierdzenia. Najlepsze rzeczy o Konnekcie zostaną opublikowane
BTW, swój katalog domowy można też wykorzystać jako swoją stronę domową, jeśli ktoś lubi
Aule
2.12.2003 - 10:18
Olórin ja też wielkim polonistą nie jestem, więc nie chce też być gł. redaktorem. :roll:
SandmmaN
2.12.2003 - 12:07
QUOTE(Marian)
Panowie, każdy może zakonnektować, wystarczy się zarejestrować (http://beta.JabberPL.org/login_form), zmajstrować coś w swoim katalogu domowy (każdy taki otrzymuje) i wysłać do zatwierdzenia. Najlepsze rzeczy o Konnekcie zostaną opublikowane
BTW, swój katalog domowy można też wykorzystać jako swoją stronę domową, jeśli ktoś lubi
Dobra to jest juz tłum redaktorów, a ja przerzucam się z konkursu na redaktora na propozycje Mariana
Olórin
2.12.2003 - 21:34
Sandmman i Sahasrara jeżeli chcą to nie ma problemu... dlaczego oni? bo są z nami najdłużej z wszystkich chętnych. Co wy na to?
case
2.12.2003 - 21:44
QUOTE(Olórin)
Sandmman i Sahasrara jeżeli chcą to nie ma problemu... dlaczego oni? bo są z nami najdłużej z wszystkich chętnych. Co wy na to?
tak, SandmmaN jak najbardziej ...szkoda, ze wiaze sie to ze sporym nakladem czasu [jak mniemam] bo moze sam bym cos poskrobal - w kazdym razie mozecie liczyc na moja pomoc :!:
To jest wersja lo-fi głównej zawartości. Aby zobaczyć pełną wersję z większą zawartością, obrazkami i formatowaniem proszę kliknij tutaj.