Korzystajac z tematu ktory juz instnieje o oknie rozmowy chcialbym to pociagnac dalej.
Mam mianowicie problem z wtyczka KDuoView. Nie chodzi poprawnie a napewno nie tak jak sie spodziewalem.
Rozmawialem juz na ten temat z Stranded'em ale chce ten problem bardziej naglosnic niz tylko meczyc biedaka
Problem plega na tym ze jak mam włączona ta wtyczke to w oknie rozmowy jak pisze to pokazuje tylko 1 linijke tekstu. Nastepnych nie widac. Wyłączylem w opcja juz segregowanie według kontaktow i "jesli czas nie uległ zmianie"(jakos tak to lecialo
). Dalej sie nic nie zmienilo. Rozmowa zaś w całosci zapisywana jest w archiwum(co widac na załączniku)
Na początku nie wiedzialem czego to problem. Po rozmowach na prv przeinstalowywalem konnekta, właczalem kazda wtyczke pokolei i sprawdzalem. Wtedy doszedlem ze to wtyczka KDuoView! Do dodania podczas uzywania tej wtyczki nie mam włączonej KIEview. Ktoś umie pomoc w tej sprawie ??
Dla pomocy dodam załącznik graficzny. Stranded widzac screena mowil ze uzywam profilu domyślnego - sprawa wyglada tak ze nie uzywam. A kdouview robi wrazenie jakby nie byl ustawiony...
ps. Sorki za brzydkie wyrazy w screenie
mlodziez do 18 nie odpalac !
(chyba ze potrafi pomoc
)