Pomoc - Szukaj - Użytkownicy - Kalendarz
Pełna wersja: W którym pliku zapisana jest lista kontaktów?
Konnekt | Forum > Pomoc > Problemy > GG
karhar
Witam,
Podczas pracy na komputerze, ( z włączonym konnektem w tle ) komputer niespodziewanie załapał zawias. Cóż. zdarza się. Jednak po restarcie nie moge uruchomić konnekta, reinstall owszem pomógł - konnekt działa, ale nie moge wczytać swojego profilu, coś się posypało w plikach *.dtb

Tutaj sie pojawia moje pytanie, w którym pliku przechowywana jest lista kontaktów z profilu (GG) ponieważ profil mam zachowany na dysku, a na serwerze GG lista jest ( niestety ) bardzo przedawniona. Pozostaje mi utworzyć nowy profil i ręcznie kopiować kontakty z któregoś pliku, tylko - z którego?

Pozdrawiam i prosze o szybką odpowiedź.
karhar
QUOTE(SkkF @ 28.10.2007 - 16:16) *

Dzięki za pomoc, jednak:
oznacza to że popsuł Ci się plik profilu. Nie zawsze oznacza to, że cały profil uległ zniszczeniu. Wejdź do katalogu c:\program files\konnekt\profiles\{nazwa_profilu} i sprawdź które pliki wyświetlają się z rozmiarem 0KB - one zwykle są popsute.

plik CNT.dtb ma 111KB - a kiedy otwieram go notatnikiem nie ma w sobie zawartości w takim razie - chyba jednak jest uszkodzony?
SkkF
111kb to całkiem sporo jak na plik tekstowy, musi mieć coś w środku
karhar
QUOTE(SkkF @ 28.10.2007 - 18:14) *

111kb to całkiem sporo jak na plik tekstowy, musi mieć coś w środku

Ma, same [Entery] także, chyba z listy kontaktów nici?
To jest wersja lo-fi głównej zawartości. Aby zobaczyć pełną wersję z większą zawartością, obrazkami i formatowaniem proszę kliknij tutaj.
Invision Power Board © 2001-2012 Invision Power Services, Inc.