Witam.
Od niedawna jestem urzytkownikiem konekta i musze powiedziec, ze jest calkiem niezly
Czytajac archivum dowiedizalem sie, ze nad sprawami, ktore mi sie nei podobaja w konnekcie juz ktos pracuje (opisy pod nickami na liscie, obsluga jabbera/icq w jakis prosty sposob, okropna niestabilnosc... itd.)
Wieszanie sie knotify przy jednej ze skorek (tej najlepszej ) zostalo wyeliminowane dzin w nocy (przynajmnie jtak mi sie wydaje ).
No jak widac, plusy jednak przewyzszaja w.w. minusy i nadl jestem przy konnekcie. jest jednak jeden szczegol, ktory mnie w pewnien sposob bardzo odrzuca od tego arcyciekawego programu - obsluga bramki 1stwap. A dokladnie wielu kont.
Pozwolcie, ze zademonstruje, jak to wyglada w Tlenie, z ktorego sie wlasnie przesiadlem:
W odpowiednim polu wybiera sie po prostu z ktorego profila chce sie wyslac SMSa co jest wujatkowo wygodnym wyjscie. W przeciwienstwie do kazdorazowego wchodzenia do opcji i zmiany danych :\
Z gory przepraszam, jezeli temat ten byl juz poruszany, niestety nie udalo mi sie takowego znalesc.