czakll
24.12.2007 - 09:47
Witam. Mam takie pytanko, czy jest mozliwe aby Konnekt zostal wydany takze na linuxa? Niedlugo bede sie przesiadal, a szkoda mi rozstac sie z K...
http://www.konnekt.info/forum/index.php?showtopic=3187Możesz spróbować uruchomić przez wine, niektórym sie udawało
ZenitH
24.12.2007 - 10:02
Tylko pozostało ci próbować przez wine ale podobno konnekt nie za dobrze sprawuje się w ten sposób. Co do wersji konnekta na linuxa to nie zapowiada się na jej powstanie, więc nie ma na co liczyć
Mi się dobrze sprawował, tylko najlepiej osobno wtyczki i ustawiwnia ustawić, bo nie wszystkie wtyczki działają(te tylko pod XP nie działają, chyba że przełączysz w opcjach wine, ale to wtedy troche są problemy z wyświetlaniem).
czakll
24.12.2007 - 10:31
Wlasnie juz odpalalem przez wine, ale przez przypadek wlaczylem jakas wtyczke (chyba sprzataK) i mi sie juz nie chcial wlaczyc konnekt, bo "wtyczka dziala tylko na windows xp"... Ale ok. Dzieki za odpowiedz
Bandit
24.12.2007 - 11:11
Temat ma swój osobny wątek, szukaja nie gryzie.
To jest wersja lo-fi głównej zawartości. Aby zobaczyć pełną wersję z większą zawartością, obrazkami i formatowaniem proszę
kliknij tutaj.