Mam taki problem. Jeśli ktoś ma ustawiony nr.kom. to jak biore historie tego kontaktu, to nie włącza sie historia rozmów, tylko wysłanych sms'ów. Da sie z tym coś zrobić?
Sahasrara
8.12.2003 - 14:41
Potwierdzam i popieram. I nawet nie wiem czy potrzebna jest opcja w menu, chyba że ktoś używa K. tylko do smsów.
Może jeśli ktoś ma tylko nr.kom. to wtedy historia sms'ów. Jeśli natomiast ktoś ma ustawiony nr gg i nr.kom to wtedy sie włącza historia rozmów, tzn. historia rozmów ma wyższy priorytet od histori sms'ów Tak chyba byłoby najlepiej.
to zależy od ostatniej akcji dla danego kontaktu. to znaczy, że jak wysyłasz sms'a to w historii wyświetlają ci się wysłane sms, a jeżeli pisałeś normalnie to wyświetla się historia rozmów. Z resztą było to już kiedyś na forum.
QUOTE(gilek)
[...] Z resztą było to już kiedyś na forum.
takie wlasnie mialem odczucie...
No ja nie wiem. Ale gadam se z kimś, a jak chce jego historie zobaczyć, to mi sie historia sms'ów wyświetla, więc to nie jest ostatnia akcja. :?
Czy ruszylo sie moze cos w tym temacie ?
Znalazl kto moze rozwiazanie tego wyjatkowo irytujacego niedociagniecia ?
No u mnie się już normalnie włącza
dobrze Ci :!:
ja tez tak chce !!!
jak to zrobiles? no przyznaj sie
Nie wysyłam SMS'ów Konnektem. Ale numery komórkowe mam powpisywane i włącza mi sie historiia rozmów.
Lukas77
1.06.2004 - 16:05
sprawdzałem u siebie i za każdym razem włącza mi się historia rozmów, wysłałem sms'a do jakiegoś kontaktu i wywołałem historię i tez się ustawiła na rozmowach... nie wiem, chyba problem leży po innej stronie...
Quadracik
16.12.2004 - 19:38
u mnie przy każdym wywołaniu historii dla kontaktu dla którego KIEDYKOLWIEK wysłałem SMSa [a który to SMS jest zapisany w historii] ZAWSZE objawia się przejściem do historii SMSów....
bardzo wnerwiające....
jak rozumiem nadal nie ma na to żadnej rady?
a przynajmniej nie znalazłem nigdzie na forum... wszystkie aktualizacje konnekta na bieżąco.... także te "beta"....
Pozdrawiam wszystkich
To jest wersja lo-fi głównej zawartości. Aby zobaczyć pełną wersję z większą zawartością, obrazkami i formatowaniem proszę
kliknij tutaj.