Witam,
mam nastepujacy problem po przegladnieciu i przekopniu calego forum , znalezieniu kilku rozwiazan ktore niestety nie dzialaja postanowliem w koncu napisac posta o moim problemie bo zaczyna mnie to juz nie milosiernie wkur*****c.
No to tak : jestem nie szczesliwym uzytkownikiem Visty 32 bitowej Home Premium ( gdyby nie to ze dawali orginal za darmo to nigdy w zyciu bym tego gowna nie zainstalowal ) nie dawno stawialem system na nowo i postanowilem jednak zmierzyc z sie z wtyczka ggimage.dll pod vista.
Po probie podmiany wszelkich rejestrow doinstalowania odpowiednich wtyczek i roznych innych dziwacznych rzeczy wtyczka dalej mi nie rusza.
a dzieje sie cos takiego:
brakuje mi biblioteki ILU.dll ( ona jest zainstalowana w systemie ) - czasem ja widzi czasem nie w kazdym badz razie jak tego bledu nie wyrzuci to jest cos takiego :
Wystapil blad podczas ladowania plugins\ggimage
[...]
Load Field [126] nie mozna odnalezc okreslonego modulu.
--
Wiem rozwiazanie jest banalne "wylacz wtyczke ggimage.dll" ale jak dla mnie to gowno a nie rozwiazanie.
Korzystam z tego i korzystac bede chcialbym sie Was zapytac jak to rozwiazac.
Oczywiscie wykluczcie opcje ze na przyklad nie jestem zalogowany jako administrator, ze nie mam jakis uprawnien na moim koncie czy tez inna jakas banalna bzdeta.
ale tak poza tym to konnekt pod vista smiga
----- 12:38
chyba przekombinowalem konekt zaczal zygac bledami co 5 s