Critical structured Exception "Access Violation" occured at adress 0x7C91302C in the "Auto Update.Update::ConnectThreadProc" thread.
Taki oto komunikat mi sie pojawia i KONIEC Nie pomogło przeinstalowanie Gdzie odszukać czegoś co blokuje mi mojego ukochanego konnekta albo jak sobie z tym poradzić ;(- ale dramat uzywać GG ;( POMOCY!!!!
Dexterxx
10.04.2008 - 19:09
Wyłącz może kUpdate....
franeek
10.04.2008 - 19:58
BRAWO!!!!!!!!!!!!!!!!!!!! dzięki wielkie Moze i uzywam konnekta długo ale problemów nie miałem . Podsunąłeś mi pomysł - wyłączyć się nie dało 9 sypał się na starcie) ale wypierdzeliłem plugin kUpdate - pomogło no i gites . Pozdrawiam
franeek
11.04.2008 - 21:49
znowu problem i taki wpis ------------- Wystąpił wyjątek krytyczny
Critical structured Exception "Access Violation" occured at adress 0x7C913022 in the "wXP UI.Beta::send" thread. Information: can't write 45e30c
Dexterxx, wstrzymaj sie z tym reinstalowaniem, nie każdy robi to w 30minut , polecam wywalenie całkowicie K z dysku, następnie
Start/uruchom/regedit
W rejestrze (regedit) ctrl+f fraza: konnekt i wywalić wszystko następnie zainstalować maxi paczkę Konnekt Plus, jak nie pomoże to faktycznie musisz kopnąć winde.
Aha i za to "cio" to sie obraziłem.
franeek
14.04.2008 - 08:46
Cio - literówka Nie uzywam takich zdrobnień Sorki
p.s System świeżo postawiony - nie nie nie - jak konnekcik mnie tak - to odpocznę sobie od niego do następnej reinstalki - szkoda ale coś za dużo się ostatnio sypało - przesiądę się na Mirandę - chociaż na kilka miesięcy - niech zazdrości Jak wytrzymam oczywiście - dzięki za próbe pomocy ;( Hejkas
To jest wersja lo-fi głównej zawartości. Aby zobaczyć pełną wersję z większą zawartością, obrazkami i formatowaniem proszę kliknij tutaj.