Sahasrara
22.12.2003 - 22:21
Załóżmy że się ukrywam. Mam status opisowy i chcę wyłączyć K. tak żeby nikt z moich kontaktów nie połapał się że tam wogóle byłem. Muszę
1) najpierw zmienić status na niedostępny - bo gdybym po prostu wyłączył program, opis by znikł i cała konspira na nic
2) odczekać chwilę - pamiętacie: ikonki z gg "szarzały" jak już byliśmy rozłączeni z serwerem
3) wyłączyć K.
Chciałbym żeby pojawiła się opcja automatycznego wysyłania statusu opisowego na serwer po wyłączeniu K. Wtedy ja wyłączam K. normalnie - tylko on wysyła status na serwer - po czym zamyka się. Jest to do zrobienia? (oczywiście jako opcja)
Gdybyś po prostu wyłączył program, po prostu zmieniłbyś na niedostępny... W zależności od ustawień automatycznych opisów, zmieniłbyś na automatyczny opis, lub zostawił aktualny.. .Żadnej różnicy...
Sahasrara
22.12.2003 - 22:46
Nie rozumiem. Jak wyłączam K. normalnie to opis się wysyła?
ta... automatycznie wybierany jest niedostępny
werw0e
22.12.2003 - 23:18
QUOTE(Sahasrara)
Nie rozumiem. Jak wyłączam K. normalnie to opis się wysyła?
tak jakby
Sahasrara
22.12.2003 - 23:36
Ech, kolejny temat, kolejna kompromitacja.
No ale nie ma o tym chyba w żadnej dokumentacji?
Niestety muszę Sahasrara poprzeć - status się nie wysyła... Testowałem. Może trzeba coś włączyć w konfiguracji, a ja o tym nie wiem?
Lukas77
23.12.2003 - 00:28
Eeee, jak to nie ma? Ja już zdązyłem się przyzwyczaić że jak zamknę K. to nikt się nie pokapuje że w ogóle byłem w sieci.... Panowie!!!
tak jest :!:
opisy automatyczne to jedna z najwiekszych zalet K [jak dla mnie], ustawiam wszystko z gory i potem nie musze wogule zwracac na to uwagi... [miedzy innymi przy wylaczaniu K, o czym mowa w tym temacie]
To jest wersja lo-fi głównej zawartości. Aby zobaczyć pełną wersję z większą zawartością, obrazkami i formatowaniem proszę
kliknij tutaj.