krzysiek487
6.06.2008 - 22:17
Witam.
Po reinstalacji systemu wgrałem konnekta i wczytałem poprzednie ustawienia. Jednak teraz po otwarciu okna rozmowy nie ma już dźwięku powiadamiania o nowej wiadomosci od tego kontaktu. Jest, jeśli okno rozmowy jest zamknięte.
Próbowałem już wszystkiego, przegrzebałem forum, ale nic nie znalazłem. Co o tym sądzicie? Myślę, ze nie przegapiłem jakiejś dotyczącej tego opcji, bo przegrzebałem ustawienia kilkakrotnie.
Macie jakieś sugestie na rozwiązanie w/w problemu?
Po pierwsze musi być włączona wtyczka kSounds. Po drugie sprawdź w Ustawienia => Interfejs => Dźwięki czy opcja Wiadomość, aktywne okno jest zaznaczona i czy plik do którego ona się odnosi istnieje (najlepiej klikając przycisk "Play" przy nazwie pliku)
krzysiek487
7.06.2008 - 09:29
Tak, wszystko jest ustawione tak jak trzeba.
Dźwięk powiadamiania jest gdy okno rozmowy jest zamkniete.
Nie ma gdy jest otwarte.
Może to ma zwiazek z wtyczką Tabletka o ile używasz, wtedy przejrzyj temat o niej. Olórin pewnie napisał o tym w pierwszym poscie jesli jest problem.
krzysiek487
7.06.2008 - 20:37
Hmm, wyłaczyłem wtyczkę tabletka całkowicie i niestety dźwięku powiadomienia nie ma nadal przy otwartym oknie...
Dotyczy to wszystkich kontaktów. Wcześniej nie miałem z ym problemu...
Murnik
23.07.2008 - 17:40
a moze si sie głośniki popsul albo itp
.nomis
23.07.2008 - 18:56
Pewnie próbowałeś wczytać inny schemat żeby sprawdzić czy dźwięk nie jest odtwarzany tylko w jakimś konkretnym, czy we wszystkich zestawach więc sugeruję ściągnąć jeszcze raz z centralki wtyczkę kSounds. To wszystkie rozwiązania, jakie w tej chwili przychodzą mi do głowy.
To jest wersja lo-fi głównej zawartości. Aby zobaczyć pełną wersję z większą zawartością, obrazkami i formatowaniem proszę
kliknij tutaj.