Witam!
Na początek pisze w prost nie używałem szukajki , za co przepraszam ale nie wiem nawet jak mam coś wyszukać jeśli nie wiem jak , co się nazywa , więc liczę tu na wasza pomoc . No więc przejdę do sedna..
#1 : Jeśli rozmawiam ze znajomym na gg , widzę jego nazwę a u siebie "Ja" czy da się to zmienić na np , mój pseudonim ?
#2 : Czy jest możliwość i jak to zrobić , by na liście kontaktów były one oddzielone od siebie na "grupy" Dostępny,Zaraz/wracam/Niedostępny.
#3 : Co to znaczy jeśli mam kogoś na liście i obok słoneczka ma on czerwony znak zapytania?
#4 : Jeśli dodaje osobę za pomocą : Kontakty>Dodaj Kontakt > ustawiam tutaj , Gadu-Gadu wpisuję nr , pisze nazwę i daje zapisz to ta osoba zostaje zapisana na samym dole bądź środku jeśli jest dostępna a nie na gorze i gdy z nią rozmawiam nie widzę na gorze gdzie powinno być napisane "nazwa [Dostępny] u mnie nic nie pisze . Jedyne wyjście to nie dodawać tej osoby tylko napisać gdzieś mu , że ma sam do Ciebie napisać i dodać przez "info" lecz to jest trochę upierdliwe
Zaczynam dopiero swoją przygodę z konnektem więc jestem w tym totalnie zielony , dlatego prosiłbym o podanie jakiś linków bądź by zostało to dokładnie opisane , z góry dziękuję : )