Problem polega na tym iż podczas importu list kontaktów czy to z serwera czy z pliku pojawia się błąd który uniemożliwia kompletne zaimportowanie listy. Efektem czego część kontaktów jest normalna a inne są tylko numerami.
Jak to naprawić?
Dexterxx
2.08.2008 - 23:32
Sprawdź czy te kontakty nie posiadają jakiś egzotycznych znaków... (średnik?) Lepiej używaj exPiMP
keo
3.08.2008 - 23:42
Niezbyt wiem jak miało by mi to pomóc skoro chodzi o import listy wyeksportowanej z programu gg.
Coś ciągle jest źle...
Dexterxx
4.08.2008 - 09:52
Problem z eksportem kontaktów w gg mam od zawsze.. Usuń wszystkie polskie znaki, przecinki kropki nawiasiki średniczki itp w tamtym gg i eksportuj. Albo Eksportuj sobie te kontakty, i importuj po 5. Bedziesz na bieżąco wiedział gdzie jest błąd.
kzzz
4.08.2008 - 11:42
Witam.
Przydałby się screenshot do ocenienia sytuacji, ja osobiście też mam często problemy z importem, lecz gdy w moim błędzie kliknę, by kontynuował, wszystko jest w jak najlepszym porządku
keo
4.08.2008 - 15:25
Tak wygląda błąd, kiedy kliknę "NIE" dodawane sa kontakty ale tak jak wspomniałem pojawia się dużo pustych numerów.
dulek000
4.08.2008 - 15:29
Otwórz wyeksportowany plik i wywal pierwszą linijkę. Może nieco pomoże.
Dexterxx
4.08.2008 - 17:44
Jeśli masz sporo tych kontaktów to lepiej i szybciej Ci będzie użyć gg6 i nim eksportować listę.
kzzz
4.08.2008 - 18:20
Trochę dziwne, ja przy takim komunikacie klikam NIE i wszystko się importuje pięknie jak ta lala Spróbuj to zrobić wtyczką exPIMP, jeśli to nie pomoże to pogłówkujemy nad innym rozwiązaniem.
EDIT: Albo spróbuj po prostu otworzyć ten plik w notatniku i wywalić linijkę o którą sie czepia. Z wyżej wymienionymi radami powinno raczej pomóc
Dexterxx
4.08.2008 - 21:17
gg7 nie eksportuje już w xml'u ? gg.dll chyba tego nie obsługuje.
To jest wersja lo-fi głównej zawartości. Aby zobaczyć pełną wersję z większą zawartością, obrazkami i formatowaniem proszę kliknij tutaj.