Hmmm... wszędzie widze tylko skrypty,a nie ma nigdzie samej wtyczki :\
Prosze o jakis link... 8)
Sahasrara
25.12.2003 - 23:36
Lepiej daj sobie spokój... Kbot jest piekielnie niestabilny, dawno już nikt przy nim nic nie robił - hao co prawda ma źródła, ale niestety nie zanosi się by ktoś chciał wskrzesić tego kolosa. A szkoda, to naprawdę potężne narzędzie...
Jeśli nadal chcesz stawić czoła dziesiątkom zwiechów itp. poszukaj wątku o kbocie w @Dev, tam jest link.
No dobra to dam sobie spokój lepiej ... od niedawna korzystam z konnekta i uważam, że to naprawde dobry komunikatorek (wczesniej korzystałem z mirandy) przydałaby by sie obsluga tlenu
. Mam jeszcze jedno pytanko, a mianowicie: gdzie mam wgrac ten pliczek status.bmb (z ikonkami statusów) i gdzie to aktywować bo nie moge znaleźć tej opcji.
Z góry dzięki ! 8)
musisz utworzyc podkatalog w katalogu Konnekta [np. ggicons], a w nim kolejny podkatalog z nazwą zestawu ikonek [np. XP].
ew. później, musisz ustawić sciezke do tegoz podkatalogu [emoticons] w konfiguracji Konnekta [Ustawienia -> Wtyczki -> K.Style -> ggIcons]
thx .. i jeszcze ostatnie pytanie:
Jeżeli zarejestrowalem się jako beta tester to bede otrzymywał wersje beta automatycznie ? czy jak to działa ?
QUOTE(tacka)
thx .. i jeszcze ostatnie pytanie:
Jeżeli zarejestrowalem się jako beta tester to bede otrzymywał wersje beta automatycznie ? czy jak to działa ?
K sam Cie powiadomi o nowej wersji [i o nowych wtyczkach] mrugajaca ikonka w tray'u [zielona strzalka]
jeszcze jedno pytanko:
jest w okienku rozmowy cos takiego jak spis emotek? zainstalowalem sobie 1400 emot, a nie mam pojecia jak ich uzyc
przeciez nie bede patrzyl po nazwach gifów w katalaogu !! :[
QUOTE(tacka)
jeszcze jedno pytanko:
jest w okienku rozmowy cos takiego jak spis emotek? zainstalowalem sobie 1400 emot, a nie mam pojecia jak ich uzyc
przeciez nie bede patrzyl po nazwach gifów w katalaogu !! :[
nie ma czegoś takiego, spis emocjonek ma być lecz kiedy ...
niestety emocjonki możesz tylko pisać np. <wkurwiony>. wkażdym zestawie emocjonek jest plik tekstowy, w nim pisze co masz wpisać żeby dana emocjonka była widoczna.
łee.... no to zonk ... przeciez to podstawowa funkcja jak dla mnie
to jaki jest sens wypuszczania paczki 1400 emotek?? :[ ;(
Sahasrara
27.12.2003 - 20:10
.. jest taki, że opcja ze spisem emot jest jak najbardziej w produkcji i powinna się pojawić stosunkowo niedługo.
Ficket
28.12.2003 - 01:13
Sahasrara --> Podaj mi proszę adres, z którego mogę ściągnąć K.Bota albo chociaż adres wątku na forum, w którym podany jest ten url...
SandmmaN
28.12.2003 - 01:43
QUOTE(Ficket)
Sahasrara --> Podaj mi proszę adres, z którego mogę ściągnąć K.Bota albo chociaż adres wątku na forum, w którym podany jest ten url...
Już chciałem pisać posta "wyrażającego mój wielki podziw dla nieumiejętności szukania po forum" gdy zobaczyłem że w wątku o K.Bocie link do pliku został usunięty :shock: :twisted:
Ficket
28.12.2003 - 01:47
SandmmaN --> Inaczej bym nie pisał tego posta...
na stronie
gg3d.com w dziale poswieconym konnektowi, a prowadzonym przez Olórina jest bodajże link do kBota
Olórin
28.12.2003 - 12:45
link prowadzi do w/w wątku w którym jest niedziałający link
Sahasrara
28.12.2003 - 13:50
Hehe, przepraszam za wprowadzenie w błąd, nie miałem pojęcia że sytuacja tak wygląda.
Ale częściowo rozumiem "władzę", statystyki "rąbnięć" Konnekta od razu lepiej wyglądają bez kbota...
u mnie kBot powodowal duzo bledow krytycznych, u niektorych bylo ich mniej u niektorych wiecej (temu zostala ona wycowana z "rynq"), ale odradzam Tobie sciagnie tej wtyczki
To jest wersja lo-fi głównej zawartości. Aby zobaczyć pełną wersję z większą zawartością, obrazkami i formatowaniem proszę
kliknij tutaj.