Po 4 godzinach hardcoreowego testowania muszę niestety stwierdzić, że nie doszło do mnie 75% wysłanych wiadomości
Chyba trzeba zmienić wtyczkę GG ;-)
Ostatnio coraz częściej dowiaduję się o "niedoszłych" wiadomościach. osobiście jeszcze się z tym nie zetknąłem, zdaje się że problem tyczy się głównie systemów != NT (na nich występuje sporo problemów z wątkami w konnekcie i ew. tutaj mogą "ginąć" wiadomości)
W nowej wersji dołączę w historii pozycję "usunięte" ... Może tam się coś znajdzie...
Sprawdź czy nie ma tych wiadomości właśnie w historii, jak możesz opisz jak najdokładniej sytuacje kiedy ginęły (czy też tak po prostu?)
Trudo opisać sytuacje, gdy ginęły wiadomości.
Po prostu miałem odpalony program, ludzie do mnie pisali, a na ICQ pytali dlaczego nie odpowiadam na ich wiadomości ;-)
W historii niestety jest pusto... w sensie nie ma czegoś, czego nie dostałem, a powinienem.
QUOTE(hao)
Sprawdź czy nie ma tych wiadomości właśnie w historii, jak możesz opisz jak najdokładniej sytuacje kiedy ginęły (czy też tak po prostu?)
Chyba rozgryzłem!
Wiadomości gubią się, jeśli wyłączone są ikonki powiadamiania o wiadomości na liście kontaktów.
To jednak nie to.
Zaobserwowałem, że Konnekt odbiera wiadomości, zaraz po włączeniu, przez kilka, kilkanaście minut, a potem... ktoś do mnie pisze, ale to jak kamień w wodę
Kiciek_
13.08.2002 - 17:59
Co do ginnacych/niedochodzacych wiadomosci to musze potwierdzic :cry:
Co prawda poki co mialo to miejsce w przypadku 1 kontaktu, ale za to zrodlo bardzo pewne :!:
To jest wersja lo-fi głównej zawartości. Aby zobaczyć pełną wersję z większą zawartością, obrazkami i formatowaniem proszę
kliknij tutaj.