Jestem przeciwny skinowaniu konnekta bo straci on urok, Ale jak by na liście kontaktów można było wsadzić sobie mały ładny obrazek (coś podobnego jak styl CowGirl w oknie rozmowy) to wtedy bym był za.
bakerss
12.01.2004 - 21:37
hmmm też o tym myślałem tak jak to ma Miranda, to by było gudi rozwiązanie ale są wazniejsze sprawy narazie Pozdrawiam
UNK
13.01.2004 - 08:36
czytajcie forum, szukajcie rzeczy na forum, a nei piscie co wam slina na jezyk przyjdzie, takich i podbnych postow juz troche jest wiec eniwiem po co zaczynac nowy
Sahasrara
13.01.2004 - 12:41
Może by to dodać do faq? (skinowanie już jest, ale kwestia obrazków w tle listy?)
Olórin
13.01.2004 - 13:28
moge dodać...tylko nie pamiętam czy to jest planowane na następne wersje czy nie ;p może mi ktoś pamięć odświeżyć ??
13.01.2004 - 18:41
a to już mozna sobie wstawić taki obrazek na liste kontaktów ??
Aule
13.01.2004 - 19:03
Nie, to kolega zrobił sobie fotomontarz. Ale miejmy nadzieje, że już niedługo będzie można.
pienio
14.01.2004 - 00:56
QUOTE(LEON_SS)
Jestem przeciwny skinowaniu konnekta bo straci on urok, Ale jak by na liście kontaktów można było wsadzić sobie mały ładny obrazek (coś podobnego jak styl CowGirl w oknie rozmowy) to wtedy bym był za.
a czy wlasnie mozliwosc wstawienia takiego obrazka nie jest skinowaniem? hmm.. a moze tunning?
To jest wersja lo-fi głównej zawartości. Aby zobaczyć pełną wersję z większą zawartością, obrazkami i formatowaniem proszę kliknij tutaj.