mam taki maly problem dodalem swego czasu kontakt typu bbc@news.jabberpl.org lub neowin@headlines.chrome.p jeden problem polega na tym ze jak autoryzuje neowin to przychodza mi wiadomosci dwa razy jednak jak wykasuje kontakt przychodzi mi tylko raz wiedz albo trzeba wykasowac kontakt albo nie autoryzowac
ale bbc z jabberpl przychodzi mi czy tego chce czy nie wziolem i cofnolem autoryzacje (nawet na psi) widze ze nie ma autoryzacji teraz wystarczy wykasowac kontakt wykasowalem wszystko pieknie ale za chwile przychodzi nowy news z tego serwisu (wogle mam pelno timeout ale to chyba wina serwera) no i tak przyszedl news zagladam do ustawien kontaktu nie jest dodany ale jest autoryzacja troszke sie zdziwilem dodalem kontak patrze nie ma autoryzacji jak usune pojawia sie slowem nie da sie go odautoryzowac przychodzi czy chce czy nie igonra jeszcze tylko nie probowalem no ale to nie jest normalne rozwiazanie problemu problwame to robic na innyk klietach i bez skutku wie moze ktos co sie dzieje?