"Opis statusu pod kontaktami" - w cudzysłowiu ponieważ jest to opcja gg. Uważam, że to jedno im wyszło i jest to niezły i ciekawy sposób pokazywania statusów znajomych. [A może nie wiem o czymś?, nie znalazłem takiej opcji w konnekcie]
W momencie obecnym, żeby zobaczyć czyjś status trzeba albo bardzo rozszerzyć okno konnektu, albo wyczyścić pola tel.komórkowego itd., żeby nie pokazywało się za dużo danych w opisie zaznaczonego kontaktu.
Acha jako kolejny punkt rozwalający [ponad] zasrane gg, moglibyście przewidzieć możliwość w której ktoś napisze status ciągiem (bez spacji)! Amatorskie gg tego nie przewidywało, a kiedy chciałem rozszerzyć okno, żeby zobaczyć co jest napisane dalej w takim ciągu, robiły mi się automatycznie dwie kolumny kontaktów. I co wtedy - bluzg, jak zawsze z gg.
Odkąd przesiadłem się na Konnekta jest gicior WSZYSTKO, jestem bardzo zadowolonym użytkownikiem i promuję Was ile się da. Kilka osóbek już "nawróciłem", lecz ostrzegałem zawsze, że jest to profesjonalny programik a nie jakaś zasrana amatorka jak orginalne gg! Ciekawy jestem co Wy na moją propozycję!? Gratuluję, pozdrawiam...
[S.e.M.e.N] Web Design