Witam,
wysłałem przedwczoraj plik do katalogu (dzwięki) i nie widac go tam, przy ponownej probie pisalo ze musze podac unikalny tytul. czyli juz gdzies tam jest:)
Wlasciwie to gdzie on jest?
czeka na akceptacje przez moderatora [hao, torn]
gdyby pliki byly automatycznie dodawane moglby powstac balagan, a potem kto to by sprzat, oczywiscie administratorzy/moderatorzy (torn, hao) wiec jest tak ze trzeba odczekac troche, zazwyczaj plik pojawia sie po paru godzinach gora nastepnego dnia
bakerss
21.02.2004 - 16:04
Ja najgorzej mam problemy żeby sie zalogować
Jak wchodze na strone wszystko jest git a jak wchodze do katalogu to już gorzej :/ nawet jak sie jeszcze raz zaloguje to znowu mnie wywala :/
Aha, ok dodalo sie, wiem ze czekał na "autoryzacje" ale w sumie sam nie wiedzialem czy sie wgral czy nie, bo jakieś fanaberie były podczas wysylania, ale grunt ze jest
bakerss a na jakiej przegladarce to robisz, ja keidys na operze tak mialem ze sam mnie wywala przy przechodzeniu z menu do menu, moze po prostu nie zapisuje tego ze jestes/byles zalogowany
bakerss
22.02.2004 - 19:42
No tak w IE działa ale czego tak na mozilli jest? :/
To jest wersja lo-fi głównej zawartości. Aby zobaczyć pełną wersję z większą zawartością, obrazkami i formatowaniem proszę
kliknij tutaj.