Czy da sie zrobić w Konnekcie coś w stylu skinów do TLENa?
np.
Bo teraz już sam nie wiem co wybrać, Konnekt czy Tlen.... w tlenie podobają mi sie te skórki ... a Konnekt mi się podoba ogólnie ... ale wygląd Konnekta mnie troche odstrasza
Arlathan
25.02.2004 - 10:44
"nie szata zdobi czlowieka"... tlen z tymi skorkami jest obleśny ;P 90% skinow do tlena to sa pomylki, ktore nigdy nie powinny sie zdarzyc..
a Konnekt jest przepiekny w swojej istocie, docenisz jak troche dluzej pouzywasz
powodzenia
case
25.02.2004 - 11:57
QUOTE(Arlathan)
Konnek jest przepiekny w swojej istocie, docenisz jak troche dluzej pouzywasz
hEh, dolacze sie w 100% do tej wypowiedzi 8)
MaG
25.02.2004 - 11:59
Konnekta używałem 3 miesiące Ale jak zobaczyłem TLENa z tym skinem to mi się bardzo spodobał i narazie używam TLEN
Moim zdaniem powinna byc opcja z taką skórką jak ma TLEN I z taka noralną
Ja np. lubie jak coś jest ładnie ozdobione A k. jest poprostu jak normalne okno windows
Flind
25.02.2004 - 12:05
i takie ma byc. to nie jest choinka ktora widac z daleka. ja wlascie bardzo sobie cenie w konnekcie to ze jak kameleon dyskretnie sie pokazuje na pulpicie. ustawilem sobie przezroczystosc na 60 i tak jest najlepiej.
w tlenie te skorysa oblesne. z kilka moze jest fajnych. w ogole tlen według mnie jest oblesny a nad tymi wtyczkami nie ma w ogole jakiejs kontroli i jeszcze bardziej oszpecaja one ten komunikator gdyz kazdy robi je poswojemu zamiast wedlug jakiegos schematu wizualnego
Aule
25.02.2004 - 13:51
QUOTE(MaG)
Konnekta używałem 3 miesiące Ale jak zobaczyłem TLENa z tym skinem to mi się bardzo spodobał i narazie używam TLEN
Moim zdaniem powinna byc opcja z taką skórką jak ma TLEN I z taka normalną
Ja np. lubie jak coś jest ładnie ozdobione A k. jest poprostu jak normalne okno windows
Ten skin może być nawet. Jeśłi uważasz że k tak strasznie wygląda, to albo masz win98(Me) albo nigdy PSI nie uzywałeś :wink:
MaG
25.02.2004 - 14:04
Nie mówie że Konnekt strasznie wygląda... ale dla mnie ładniej wygląda juz ten skin do tlena co podałem
drivex
25.02.2004 - 14:23
QUOTE(MaG)
Nie mówie że Konnekt strasznie wygląda... ale dla mnie ładniej wygląda juz ten skin do tlena co podałem
polakowi nigdy nie dogodzi.. jak ci sie k nie podoba to go nie uzywaj.. juz byl topic ze skor narazie nie bedzie... pozatym skory cenne zasoby zzeraja a konnekt jest przepiekny:D
arkadyjczyk
25.02.2004 - 15:25
Może niektórzy nie mają z kim pogadać to sobie okna oglądają. Program ma być funkcjonalny a nie super piękny.
konrad
25.02.2004 - 16:44
popieram :wink: ale moze chociaz bedzie opcje laczenia rozmow z tlen > K ? pliiss, mam tam duzo rozmow.. :?
UNK
25.02.2004 - 19:12
tak jak napsial DriveX, byl juz poruszany topic na forum odnosnie skor 1) CZYTAJCIE FORUM, SZUKAJCIE WATKOW KTORE SAMI CHCECIE NAPSIAC to tyle na pkt pierwszy ;D 2) jak napsial DriveX skro nie bedzie bo zzera duzo cenenej pamieci 3) K to nei ma byc choinka ktora tu poswieci tam poswieci tu zezre tam zezre , to ma byc ladny program
(ups co do 2 to nei zauwazyelm wypowiedzi Flinda ale niech juz zostanie )
arkadyjczyk
25.02.2004 - 22:53
UNK, ale K już miga jak choinka (scroll lockiem) i nawet niektórym się podoba
piotr.ek
25.02.2004 - 23:17
QUOTE(arkadyjczyk)
To jest akurat genialne w swej prostocie Juz nic nie wyskakuje podczas gry czy filmu - ot, mruga se dioda (i smieje sie teraz z kolesi, ktorzy jecza, ze im notify z GG w grze przeszkadza, hehe)
Flind
26.02.2004 - 00:26
QUOTE(arkadyjczyk)
ja kocham to miganie. jest to swietna wtyczka bo ja np gdy nie siedze przed kompem to poprostu wylanczam monitor a dzieki scrollowi widze czy cos przyszlo , albo w czasie gier czy tez filmow.
jest jeden feler. jak przychodzi wiadomosc od emnotifiera to tez mruga a to wprowadza w w blad i szkoda ze tego sie nie da wylaczyc.
eh to chyba nie ten temat
drivex
26.02.2004 - 13:36
QUOTE(Flind)
QUOTE(arkadyjczyk)
ja kocham to miganie. jest to swietna wtyczka bo ja np gdy nie siedze przed kompem to poprostu wylanczam monitor a dzieki scrollowi widze czy cos przyszlo , albo w czasie gier czy tez filmow.
jest jeden feler. jak przychodzi wiadomosc od emnotifiera to tez mruga a to wprowadza w w blad i szkoda ze tego sie nie da wylaczyc.
eh to chyba nie ten temat
Przyjedzie Olórek to ponaprawia swoja wtyke.. jeszcze wyjdzie kZmieniacz i bedzie grejt
UNK
27.02.2004 - 07:20
ja jzu teraz jestem dosc bardzo zadowolony z K i jego wtyczek i mozliwosci a co do tej choinki to nie K miga tylko scroll lock, a lepiej to niz zeby on jeszcze mrugal
Arwena
27.02.2004 - 10:29
drivex napisał "..ja kocham to miganie, jest to swietna wtyczk.." Jak widać i we wtyczce można się zakochać
UNK
27.02.2004 - 17:53
hehe, a kto powiedzial ze w czyms nei mozna sie zakochac ??
To jest wersja lo-fi głównej zawartości. Aby zobaczyć pełną wersję z większą zawartością, obrazkami i formatowaniem proszę kliknij tutaj.