więc dzisiaj rano wlaczam sobie konekta - wszystko ladnie gg dziala i patrze ze jest wykrzyknik wiec instaluje aktualizacjie po której gg juz nie działa
wyswietla sie ze nieudane polaczenie z siecia gg
co robic?
Może serwery sprawdź?? U mnie działa po aktualizacji.
U mnie działa gg znakomicie.
U mnie działa gg znakomicie.
mlodass
6.03.2004 - 11:57
u mnie dziala.
P.S. Jakie są nowe rzeczy w tej aktualizacji ?
QUOTE(mlodass)
P.S. Jakie są nowe rzeczy w tej aktualizacji ?
CODE
konnekt.ChangeLog
+ poprawka
> nowa opcja
^ usprawnienie
0.6.19.107
^ kolejne zmiany w raportowaniu
+ zmiana hasła profilu od razu zapisuje nowe w plikach... nie powinno być już problemów z zabronionym dostępem.
^ podczas wybierania profilu po uruchomieniu można od razu wpisać jego hasło...
+ UI - wczytywanie / zapisywanie / przekazywanie daty urodzenia
+ kJabber - "zawieszanie" po zmianie statusu podczas łączenia
+ kJabber - po odrzuceniu autoryzacji wysyła stosowny pakiet i nie zobaczymy już tego samego zapytania przy nast. połączeniu
+ kJabber - prośba o autoryzację nie była odróżniana od odebrania autoryzacji - poprawione
^ kJabber - odświeżona biblioteka JabberOO
> kJabber - obsługa wizytówek - vCard
> kJabber - możliwość jednorazowego wysłania do wybranych kontaktów statusu "niedostępny"
> kJabber - podtrzymywanie połączenia przez wysyłanie pustych pakietów
+ kJabber - problem z filtrowaniem wiadomości
> kJabber - przyjmowanie/wysyłanie formatowanych wiadomości zgodne z XHTML-IM
+ GG i kJabber - jeżeli po nieudanym łączeniu wybierzemy "niedostępny" nie będzie próbował łączyć ponownie
^ GG - odświeżona biblioteka libGadu
> ok. 20 nowych pól opisujących kontakty (zgodnie z vCard)
plik changelog.txt z katalogu Konnekta... :roll:
W ustawieniach serwerów GG wybierz "domyślne" .. Dopisałem owe IP, na którym ostatnio najczęściej tylko mi działa
mimo wszystko nadal nie działa
probowalem starej wersji konekta i tam działa i znów spróbowałem updejtować i znów nie dziala :/
Sprawdź czy masz wyłączone szyfrowanie, a jeśli nie to wyłącz. Jak serwer na samej górze wpisz 217.17.41.92.U mnie działa taka konfiguracja.
Również po aktualizacji mam taki problem
Probowałem juz wszystkiego... zostałem nawet zmuszony do zainstalowania gadu-gadu !!! [ shane on me
]
Konnekt nie łączy się zarówno z gadugadu jak i jabber'em [ konto na histeria.pl ]
[WinXP Pro SP1]
Zainstalujcie pełną paczkę, w kUpdate nie zaznaczajcie wtyczki GG. Nic nie zmieniałem, co mogłoby powodować nie działanie...
Proszę o wysłanie logów na PW
To jest wersja lo-fi głównej zawartości. Aby zobaczyć pełną wersję z większą zawartością, obrazkami i formatowaniem proszę
kliknij tutaj.