Jak wpisuje pewne dane dostaje jakis dziwny zlepek znakow + emotikon >) (chyba diabelek). Nie mam pojecia co to moze byc. Zalaczam screena gdzie zlapalem taka sytuacje.
piotr.ek
9.03.2004 - 07:25
Tez tak kiedys mialem, nawet mialem gdzies zapisane, przy jakiej kombinacji znakow wywalalo mi cos takiego, ale po ktorejs tam aktualizacji problem zniknal i nie zdarzylem sie 'pochwalic' zjawiskiem
case
9.03.2004 - 10:36
u mnie nadal to wystepuje i pewnie jest to spowodowane jakims wadliwym zestawem emotikon, ale nie chce mi sie szukac :wink:
piotr.ek
9.03.2004 - 15:06
QUOTE(case)
u mnie nadal to wystepuje i pewnie jest to spowodowane jakims wadliwym zestawem emotikon, ale nie chce mi sie szukac :wink:
A moze raczej interpretacja przez kIEview? Czasem wkurzaja mnie problemy z tym, gdy np. cytuje komus rozmowe i jest w niej "(15:58)", to wtyka "8)" oczywiscie bierze za emotikona i wali mine z wybaluszonymi galami
piotr.ek
9.03.2004 - 15:08
No, widze, ze forum akurat przerabia "8)" na okularnika, ale to detal ;)
Aule
9.03.2004 - 15:14
U mnie kombinacja "??)" powoduje wysypanie jakiegos dziwnego ciągu znaków.
nix
9.03.2004 - 15:35
wszytko to jest poprawione... poprawiane tez sa nowe bledy.. i niedlugo bedzie dostepna poprawka
piotr.ek
9.03.2004 - 15:49
QUOTE(nix)
wszytko to jest poprawione... poprawiane tez sa nowe bledy.. i niedlugo bedzie dostepna poprawka
Mamy rozumiec, ze nowe bledy - skoro sa poprawione - beda lepsze, wieksze, ciekawsze... bezbledne moze?
U mnie "??)" nic specjalnego nie robi. Moze nie mam szczescia
case
10.03.2004 - 10:49
QUOTE(piotr.ek)
QUOTE(nix)
Mamy rozumiec, ze nowe bledy - skoro sa poprawione - beda lepsze, wieksze, ciekawsze... bezbledne moze?
Ćiiiiiiiii! nix pracuje nad wtyczka, wiec powinnismy sie czuc zaszczyceni :shock: :wink:
nix
10.03.2004 - 16:39
QUOTE(case)
QUOTE(piotr.ek)
QUOTE(nix)
Ćiiiiiiiii! nix pracuje nad wtyczka, wiec powinnismy sie czuc zaszczyceni :shock: :wink:
...
drivex
10.03.2004 - 19:30
QUOTE(nix)
QUOTE(case)
QUOTE(piotr.ek)
QUOTE(nix)
...
ja chcialem przypomniec ze nie tylko na kie czekamy ja bym sie cieszyl jakby w koncu dtb wyszlo bo tyle szumu bylo a tera nic :/
case
10.03.2004 - 19:51
QUOTE(drivex)
ja chcialem przypomniec ze nie tylko na kie czekamy ja bym sie cieszyl jakby w koncu dtb wyszlo bo tyle szumu bylo a tera nic :/
dat'z tha point my nigga... :?
drivex
10.03.2004 - 19:55
QUOTE(case)
QUOTE(drivex)
hy case nie rozumuje Twojego jezyka :> moglbys go przetlumaczyc na bardziej polskawy :>
case
10.03.2004 - 20:11
QUOTE(drivex)
QUOTE(case)
QUOTE(drivex)
hy case nie rozumuje Twojego jezyka :> moglbys go przetlumaczyc na bardziej polskawy :>
the piont is... no dobra: rzecz w tym, ze nie pojmuje po co robi sie tyle szumu wokol rzeczy, ktore na dobra sprawe nie sa pozniej konczone [...ale to chyba nieodpowiedni topic by o tym dewagowac :wink:]
nix
11.03.2004 - 06:52
QUOTE(case)
QUOTE(drivex)
QUOTE(case)
QUOTE(drivex)
the piont is... no dobra: rzecz w tym, ze nie pojmuje po co robi sie tyle szumu wokol rzeczy, ktore na dobra sprawe nie sa pozniej konczone [...ale to chyba nieodpowiedni topic by o tym dewagowac :wink:]
szum daje motywacje - szum ucichnie to i motywacja ucieka... prawda hao? tez tak masz?
To jest wersja lo-fi głównej zawartości. Aby zobaczyć pełną wersję z większą zawartością, obrazkami i formatowaniem proszę kliknij tutaj.