Pomoc - Szukaj - Użytkownicy - Kalendarz
Pełna wersja: Kupa problemów ze 110 pod windą 98
Konnekt | Forum > Inne > Archiwum > Konnekt > Support
kupczak
Nie wiem co jest z tą 110, ale pod windą 98 wali się na łep na szyję. Wymienie większość błędów, które mi wyskoczyły już, ale możliwe, że znajdę jeszcze, a tego bym raczej nie chciał. No więc takie to błędy mam:
[list] Przy zamykaniu "Program wykonał nie prawidłową operację i..."
Beta dwuTlenKu i kIEview nie lubią się, bo ani jedna ani druga razem nie chcą się odpalić
Przy ściąganiu aktualizacji z innych centralek niż główna wyskoczyły mi jakieś błędy (ale tylko raz) i musiałem całego K konfigurować od początku :twisted:
Ten z innej paki, dlaczego wtyczka k.Pilot nie odpala programu Foobar 2000 przy ustawieniu odpowiedniej opcji i wyskakuje jakiś głupi błąd krytyczny w K
[/list:u]
To są takie główne, które przeszkadzają mi w kontakcie z innymi. Proszę hao zrób coć z tym, a reszta niech spróbuje mi pomóc. Proszę sad.gif
paveleck
na 2003 server tez sie krzaczy,po testach doszedlem do wniosku ze to dwutlenek krzaczy caly program,chyba przez te wiadomosci z gazety i co chwile 'krytyczny wyjatek' sad.gif
Sija
QUOTE(paveleck)
na 2003 server tez sie krzaczy,po testach doszedlem do wniosku ze to dwutlenek krzaczy caly program,chyba przez te wiadomosci z gazety i co chwile 'krytyczny wyjatek' sad.gif

u mnie wszystko smiga az milo
wystepuja tylko problemy przy podaniu zlego hasla - wtedy faktycznie wykrzacza K
JakubG
Mam win 98se i starego kompa, od dluzszego czasu zero problemow z Konnektem, nie pozera mi procka, nie wysypuje sie - dwuTleneK chodzi miodzio. Aby tak dalej!!!!
To jest wersja lo-fi głównej zawartości. Aby zobaczyć pełną wersję z większą zawartością, obrazkami i formatowaniem proszę kliknij tutaj.
Invision Power Board © 2001-2012 Invision Power Services, Inc.