SlashBeast
21.03.2004 - 11:57
jAK BO NACIŚNIĘCIU PRZYCISKU KONFIGUYRACJA SZYBKO UŻYJE SIĘ ROLKI NA MYSZY TZN ZANIM OKNO SIĘ POKAŻE TO PROGRAM ZAMYKA I WYAWA MI BŁĄD
hehe, rzeczywiscie. Tylko ze u mnie zamyka program bez bledu.
piotr.ek
21.03.2004 - 12:39
U mnie tez bezblednie zwija Konnekta
Swietny 'feature', haha...
odludeq
21.03.2004 - 12:46
buuu.. a u mnie to nie dziala :( ;P
Bez przesady to nie jest aż taki DUŻY BUG, który wymaga krzyku na całe forum ;-) A tak na marginesie to musiałeś mieć niezły fart, że aqrat w tym momencie niechcący przejechałeś palcem po rolce...
PS proponuje dopracować ten bug żeby bardziej bezproblemowo zamykał Konnekta bo nie zawsze mu to wychodzi ;-)
Pozdro:
mefju
Nie wiem jak Wy to robicie, ale ja nim zdaze przejechac rolka, to okno konfiguracji juz jest otwarte
piotr.ek
21.03.2004 - 13:46
QUOTE(eubie)
Nie wiem jak Wy to robicie, ale ja nim zdaze przejechac rolka, to okno konfiguracji juz jest otwarte
c466/192mb/winxp
Przy wiekszej ilosci softu w tle zdarza sie nawet zaobserwowac stopniowe rysowanie okien, haha... Wtedy czlowiek ma czas na wszystko, a obracanie rolki to pikus
SlashBeast
21.03.2004 - 14:07
Jak nacciskasz to okno się pojawai odrazu, tak ale jak odrazu ruszysz rolką tuż po kliknięciu to BUG....
P3 734Mhz, 128MB Ram, Linux Slackware 9.2 + Emulator Wine + Środowisko API z Windows 2005 Longhorn
Ps. na Win 98 też tak się zachowuje.
Olórin
21.03.2004 - 14:38
Nie powiesz że ci konnekt pod wine chodzi ?
btw, pójdzie to cudo na Auroxie / Mandrake ? bo nie chce mi się sciagac slacka ;p, jak nie pójdzie to tez na slacka namiary
SlashBeast
21.03.2004 - 14:51
Chodzi, Śmiga aż miło, a GG nie
Wypas w kosmos
nie polecam wam WIn2005 ale środowisko API ma wprost Genialne ale niestwty zajmuje 900MB
a mój Slackware zajmuje z tym API ok 4GB.
I tak czekam na Konnekt'a w C
Olórin
21.03.2004 - 15:02
Coś mi sie wydaje że zwolnie tą 7 gigową partycje :twisted: :twisted:
QUOTE(SlashBeast)
Chodzi, Śmiga aż miło, a GG nie
Wypas w kosmos
Pokaż screena, ciekawy jestem jak to wygląda...
Mhm... widzę dobre wieście z wine'em
I tak czekam na Konnekt'a w C
???
Bug do sprawdzenia...
SlashBeast
22.03.2004 - 16:54
Mówisz i maszDaje wam plik spakowany (GZIP/TAR), bo szybszy upload
Olórin
22.03.2004 - 17:04
dobra, to ja poprosze namiary na tego wine
ps. pójdzie to na auroxie/mandrake ? bo mi sie nie chce kilku plytek slacka sciągać ;p, ew. podaj namiary na slackware
SlashBeast
22.03.2004 - 17:38
http://www.winehq.com/site/download Wine jest na
Red Hat
SuSE
Mandrake
Slackware
Debian
FreeBSD
Nie wyem czy na Aurax'ie odpali ale skoro na RedHacie działa to na Aurax na % też
PS. Po instalacji Wine, EXE odpalasz: Run> Wine Coś.exe zawsze na początku pisz WINE w KDE można powiązać EXE z Wine i odpalać jak na WInZgrozie 2x razy klikając
I Slack Ware to 2CD Instalacyjne i tylko tyle wystarczy pobrać.
Shadow Crime Team - www.sc-team.wz.cz
Hehe. Chyba Auroxie. Sam używałem MAndrake'a i Aurox'a własnie i z tego co wiem to wine jest w zestawie ;P
SlashBeast
22.03.2004 - 18:11
Nie, Wine nie jest w "zestawie" może na innych CD z programami od Mandreku jest Wine ale i tak warto pobrać najnowszą wersje ze strony.
a pozatym środowiska API to napewno nie masz, Wine posiada swoje nie duże ale jest, jeżeli masz też Windowsa na dysku zainstalowanych to pamiętaj aby WINE pobrało z niego Środowisko API!!!!!!
Nie podniecaj sie. Mi nie chodziło o Mandrake'a tylko aurox'a, a o api nic nie pisałem tylo o wine samym, a zresztą wole winex'a.
Może źle uzyłem słowa "zestaw", ale chodziło mi że jest w dystrybucji. A że najnowsza wersja jest lepsza to chyba wszyscy wiedzą......
drivex
22.03.2004 - 19:14
QUOTE(pz16)
Nie podniecaj sie. Mi nie chodziło o Mandrake'a tylko aurox'a, a o api nic nie pisałem tylo o wine samym, a zresztą wole winex'a.
Może źle uzyłem słowa \"zestaw\", ale chodziło mi że jest w dystrybucji. A że najnowsza wersja jest lepsza to chyba wszyscy wiedzą......
=] konnekt nawet na knoppixie i wine chodzil wiec nie wiem w czym problem
Ja wolę winex'a bo gierki niektóre chodzą
To jest wersja lo-fi głównej zawartości. Aby zobaczyć pełną wersję z większą zawartością, obrazkami i formatowaniem proszę
kliknij tutaj.