Ja bym chciał jeszcze się poskarżyć, bo konnekt ostatnio prawie cały czas albo odbiera niepoprawne pakiety od serwera, albo wogóle ich nie odbiera.
...
## GG _GG| -- header recv(..., = -1
## GG _GG| -- errno = 0 (No error)
## GG _GG| -- recv_packet failed
## GG _GG| -- could not login
To oznacza mniej więcej tyle, że serwer Gadu, zamiast wysłać nam pakiet, obraził się i się rozłączył
...
przez ostatnie dni albo mnie rozłączało co chwilę, albo nie mogłem się połączyć.
A na dodatek jest jeszcze critical error w gg.dll i wywala mi całego konnekta przy długim łączeniu.
Mnie też rozłączało, ale oryginalne gadu padało również (sprawdź u siebie, załóż sobie drugie konto i miej przez jakiś czas oba włączone jednocześnie...)
Critical Error faktycznie się pojawia, a ja prawdę mówiąc nie mam pojęcia dlaczego :/ Wydaje mi się, że w nowym Konnekcie nie będzie tego problemu, bo go jak dotąd u siebie nie dostrzegłem...
Wiem, ze serwer GG, ale K. wydaje sie byc strasznie wyczulony i kiedy normalny gg jest w stanie sie polaczyc, to K. juz nie
Konnekt ma problemy z kapryśnym Hubem. Powinno pomóc ustawienie serwera na sztywno... W nowej wersji trochę powinno się poprawić. A jeśli nie, to cóż, jesteśmy uzależnieni od libgadu...