Hej
Od jakiegoś czasu (2 tygodnie ?) mam na kUpdate opcje Konnekt - Wtyczki - K.Notify - Skórki - Podstawowe.
Po pobraniu ta opcja nie znika.
Myslałem ze to problem na kUpdate ale nikt nic o tym nie napisał (chyba że przeoczyłem) wiec moze to problem u mnie ?
Ma ktoś też taką przypadłośc ?
Mam dokładnie identyczną przypadłość. Wcześniej wciąż mi się pojawiała jeszcze jedna opcja (nie pamiętam już, która), ale nagle przestała. Ta została - i zawsze jest oznaczona czerwonym wykrzyknikiem. Nic nie pisałem, bo w sumie mogę z tym żyć...
Tak ,też wczesniej miałem 2 pozycje. Obie do skórek jakichś wtyczek.
Czyli to chyba nie tylko u mnie
Nie tylko u was...
Mam dokładnie to samo, nie zgłaszałem bo sądziłem że tak tylko u mnie jest.
bakerss
28.03.2004 - 21:22
Było jeszcze to kIeview ale wyszedł jakiś schemat nowy i znikło a to jak siedzi tak siedzi ;]
to ja potwierdze... tez nie pisalem o tym, bo myslalem, ze zniknie, albo co 8)
u mnie to samo, i tez myslalem, ze zniknie alboco [juz nawet zasysalem to chyba z
10 razy
]
heh - a łączna wielkość wszystkich pliczków to 13,62 KB ?
Jestem kolejnym nainwnym urzytowknikiem konnekta ktory myslał ze to zniknie
QUOTE(Flind)
Jestem kolejnym nainwnym urzytowknikiem konnekta ktory myslał ze to zniknie
nie, nie, nie! tylko nie naiwnym! ...optymistycznym :wink: :twisted:
misiu98
29.03.2004 - 09:21
QUOTE(case)
...optymistycznym
...niepoprawnie :roll:
ps.
a żeby nie było całkiem off-topic, to potwierdzam: u mnie też ten sam plik
Nawet nie liczyłem, ile razy go zassałem (raz jest wykrzyknik, raz ptaszek...) :wink:
mlodass
29.03.2004 - 13:15
to samo co 15 innych wypowiedzi ;p
sarinnn
29.03.2004 - 13:57
Tez to mam.. Czy ktos wie jak sie tego pozbyc ???
Hao ---> help
Przyłączam się do głosu ludu
przecinek
29.03.2004 - 15:38
U mnie to samo
Arlathan
29.03.2004 - 17:40
---- // -----
u mnie tez ten problem wystepowal ale od pewnego momentu zniknal... sam nie wiem czy cos zmienione po stronie serwera czy moze to ze wylaczylem centralke z wiadomosc.info... nie sprawdzalem...
Wyłączenie centralki z wiadomosc.info niczego nie zmienia...
QUOTE(lhs)
tylko tak rzucilem... jedyne co mi sie kojazylo.. w kazdym razie u mnie problem juz nie wystepuje
ehhhh widze ze wszyscy narzekaja na to samo...
nie bede inna
podpinam sie pod topic
misiu98
30.03.2004 - 08:13
QUOTE(lhs)
Ja nawet nie mam jej włączonej :roll:
Hao (czy kto tam jest odpowiedzialny za to) zrób coś z tym
hmm a u mnie sie sciagnelo raz chyba wczoraj czy przedczoraj i wsio ok...
[update]:
a jednak u mnie tez jest ten problem.
poczatkowo bylo wszystko ok, ale u mnie komp chodzi 24/7 i konnekt'a tez nie wylaczam. Ale po restarcie jednak kupdate znowu pobiera ta paczke, wlasnie mialem tak drugi raz (znowu po restarcie)...
Witam wszystkich i potwierdzam (widzę, że sprawa ciągnie się od grudnia),
dodatkowo dzisiaj pojawiła się druga pozycja - mejliK, przy którym pojawia się błąd typu "brak pliku na sererze"
No to co z tym mejliKiem ? Bo chciałbym go mieć, a w kUpdate nie moge go sciagnac -___-
joystick
9.04.2004 - 01:14
To samo.
K.Notify>Skórki>Podstawowy every time & mejlik not found.
kupczak
9.04.2004 - 09:31
O mam to samo co wszyscy plus mniej więcej to samo z centralką wiadomosc.info tylko tyle, że z eMail Notifier'em, mimo, że pobrałem tą wtyczkę i tak dalej ją mam. Według mnie to centralki się wykladają, bo z kUpdate jest wszystko wporządku.
Mam to samo, ostatnio doszła jeszcze pozycja "bramka SMS mBox" przy czym jest pobierana z dwóch źródeł: raz z centralki na Konnekt.info a drugi z wiadomosc.info...wyłączyłem tą centralkę ale to chyba okrężne rozwiązanie...można zrobić jakieś sprawdzanie już pobranych wtyczek?
co do wiadomosc.info to olorin ostatnio sie deklarował ze po swietach zrobi z ta centralka pozadki. wiec drogi kolego juz troche po swietach a tu nic
a tak bys drugi raz nie musial jeszcze do tego zerkac to chcial bym zwrocic uwage na taki jeszcze jeden blad.
dzis w szkole sobie wgrywalem konnekta i sciagalem wszystkie wtyczki po koleji i zalwazylem ze na centralce wiadomosc.info jest dwa razy pozycja k.birth w wersji 1.0 i chyba 1.0.1 czy jakos tak. fakt faktow jest na jednej centralce dwa razy ten sam plugin
Przemekc1
24.04.2004 - 14:08
No to ja też się dołaczam.
arkadyjczyk
17.05.2004 - 17:47
Może wreszcie zrobi ktoś coś z tą skórką podstawową, bo niezależnie od tego ile razy bym ją ściągał to ona zawsze jest do ściągnięcia.
werw0e
17.05.2004 - 22:38
mi już działa
jeszcze taki sam problem jest z eMail Notifierem na centralce wiadomosci.info> kiedys tez było to zgłaszane ale nadal sie pojawia ta pozycja
A u mnie za to zaczęła pojawiać się pozycja "SDK / Źródła / Nagłówki"...
QUOTE(lhs)
A u mnie za to zaczęła pojawiać się pozycja \"SDK / Źródła / Nagłówki\"...
u mnie to samo, z tego co wiem u innych tez... :/
U mnie z kolei z centralki KPlugins pojawiaja sie wciaz FaworKi i K.Away
EDIT:
Chyba nie dopatrzylem i wyglada na to, ze wtyczki rzecywiscie byly tak czesto aktualzowane. Przydalaby sie jednak mozliwosc zaznaczenia danej wtyczki w taki sposob, aby powiadomienia o jej uaktualnieniach nigdy sie juz nie pojawialy.
To jest wersja lo-fi głównej zawartości. Aby zobaczyć pełną wersję z większą zawartością, obrazkami i formatowaniem proszę
kliknij tutaj.