KrzysieQ
1.04.2004 - 21:05
Oj jak fajnie by było jednak nie musicie mi mówić że jest to nie możliwe bo wiem to sam... no ale pomarzyc sobei można....
bakerss
1.04.2004 - 21:30
No dobra marzenia marzeniami ale po co to? Który plugin, który jest Ci potrzebny, ma Tlen a nie ma konnekt?
QUOTE(bakerss)
Który plugin, który jest Ci potrzebny, ma Tlen a nie ma konnekt?
"kilka" by sie nazbieralo :wink:
bakerss
1.04.2004 - 22:56
No dobra otwieram tlen.biz i patrze co ma Tlen czego nie ma K.:
board [było, bedzie],
radio przez neta, kurs walut, [no bardzo wazne]
RSS, pogoda, słownik? [od czego jest jabber]
Tak naprawde to nieznalazłem pluginu który by mi sie przydał :/ moze Wy macie jakieś większe wymagania?
KrzysieQ
2.04.2004 - 06:06
i wogole dla kompatybilnosci z Boardem ktory mi sie bardzo spodobał napisałem ten Topic
mlodass
2.04.2004 - 14:13
no przedewszystkim to reminder - przypominacz jest przydatna wtyka ale jeszcze duzo innych. Conajmniej "pińć"
Gdyby Dwutlenek obsługiwał pluginy z Tlen.pl, pewnie był by bardzo duzy i wolny... to nie jest dobry pomysl
, ale jak napisales zawsze mozna pomarzyc to nie kosztuje zasobow
Narazie dobrze by było gdyby dwuTlenek obsługiwał w pełni protokół tlena
a gdzie tam do pluginów :wink:
QUOTE(Hayden)
Narazie dobrze by było gdyby dwuTlenek obsługiwał w pełni protokół tlenu
a gdzie tam do pluginów :wink:
protokół jest narazie na tyle dopracowany by wysyłąc mi wiadomosci z adresu
b73@tlen.pl
z jakimis reklamami.
Wy tez to dostajecie?
Dosc denerwujacy jest taki spam:(
bakerss
3.04.2004 - 13:53
ja dostałem ze 3 ale teraz nie wiem czy zablokowałem [da sie ignorowałem?] czy co ale juz nie przychodzą, a najlepiej olew.ki użyć
user b73 to jest systemowy tlena rozsylajacy reklame ktora pojawia sie po starcie komunikatora, polecam to poprostu olac ;d
To jest wersja lo-fi głównej zawartości. Aby zobaczyć pełną wersję z większą zawartością, obrazkami i formatowaniem proszę
kliknij tutaj.