strona okresowo laduje sie potwornie wolno - wczoraj wieczorem niemal nic nie dalo sie robic
Strona znajduje się na serwerze pewnej warszawskiej szkoły. Szczególnie wolno chodzi w godzinach lekcyjnych
. Serwerem adminuje mój znajomy i na razie nic lepszego nie ma ...
po co osobne loginy do hasla przy sciaganiu programu i do wypowiadania sie na forum?
W chwili gdy montowałem forum nie miałem czasu szukać możliwości automatycznej rejestracji z zewnątrz, to raz... Można używać konnekta na kilku komputerach, trzeba założyć wtedy różne konta, jedno na forum wystarczy, to dwa... W tej chwili mam ponad 1000 kont na becie, z czego około 200 nigdy nie "uruchomionych". Na forum jest niecała setka i chyba nie ma wielkiego problemu...
zarejestrowalem nicka \"bestia888\" ale e-maila nie otrzymalem (czekalem pol godziny) zarejestrowalem \"bestia88\" e-mail przyszedl po minucie
Tego nie wiem... Może gdzieś się zawieruszył
przeczytalem ze nie bedzie wersji dla win95 bo on nie obsluguje watkow; po co stosowac watki w komunikatorze ?
Wiesz w ogóle co to wątek? Wszystkie operacje związane z siecią muszą lecieć na wątkach, inaczej ukisi się interfejs. Poza tym jest to jedyny sposób na efektywne wykorzystanie wtyczek...
5. zobaczcie sobie www.gaster.digart.pl - elegancki programik
6. w win98 program wyglada fatalnie - skoro ma to byc najlepszy komunikator to chyba tak nie powinno byc
Owszem elegancki ale ubogi, u mnie się wiesza i od dawna nic się nie ruszyło...
No nie powinno być i pewnie nie będzie... Na razie jednak są ważniejsze rzeczy którymi trzeba się zająć... XP to potęga :wink:
Tak wiec musze stwierdzic ze mimo wielu programistycznych prob jakos nikomu nie udaje sie napisac lepszego programu od gadu gadu i pewnie dlugo to jeszcze nie nastapi ... pewnie do tego czasu gadu gadu bedzie chodzic jak marzenie
Przy tym tempie prac mam całe wieki na pisanie ...
Pozdrawiam!