Przemekc1
12.04.2004 - 21:51
Ostatnim razem usunąłem sobie konnekta ale przedtem zapisałem sobie historie by móć ją z powrotem włączyć po reinstalacji. Kiedy włączyłęm konnekta całe archiwum zniknęło(to znaczy jest "wyczyszczone) a nigdzie jnie widze opcji dzieki której mógłbym je z powrotem zaimportowac.
"Zapisałeś sobie historię" - czyli CO zrobiłeś??
Przemekc1
13.04.2004 - 09:44
Włączyęłm historie zaznaczyłem "rozmowy"(bez rozwijania listy) no i nacisnąłem przycisk zapsiz(tą dyskietke).
Skopiowałem na wszelki wypadek także cały folder "history"(nie mam pojęcia czy jest tam zapisywana historia ale tak jakoś brzmiało
)
Zapisanych rozmów (czyli wyeksportowanych) nie zaimportujesz. Jeżeli masz kopię folderu "history" (z katalogu c:/Documents and Settings/[użytkownik]/Dane aplikacji/stamina/konnekt, a NIE z katalogu instalacyjnego Konnekta), to wrzuć go na stare miejsce. Dotyczy WinXP.
Mała sugestia dla twórców Konnekta: może by gdzieś wywiesić jakieś ogłoszenie, w którym folderze "history" Konnekt zapisuje historię rozmów?? Coś mi się przypomina, że podczas instalacji miałem możliwość wyboru katalogu przechowującego te dane, ale już nie pamiętam, jaka była ta druga opcja...