Pomoc - Szukaj - Użytkownicy - Kalendarz
Pełna wersja: Jak importować archiwum?
Konnekt | Forum > Inne > Archiwum > Konnekt > Support
Przemekc1
Ostatnim razem usunąłem sobie konnekta ale przedtem zapisałem sobie historie by móć ją z powrotem włączyć po reinstalacji. Kiedy włączyłęm konnekta całe archiwum zniknęło(to znaczy jest "wyczyszczone) a nigdzie jnie widze opcji dzieki której mógłbym je z powrotem zaimportowac.
lhs
"Zapisałeś sobie historię" - czyli CO zrobiłeś??
Przemekc1
Włączyęłm historie zaznaczyłem "rozmowy"(bez rozwijania listy) no i nacisnąłem przycisk zapsiz(tą dyskietke).
Skopiowałem na wszelki wypadek także cały folder "history"(nie mam pojęcia czy jest tam zapisywana historia ale tak jakoś brzmiało smile.gif )
lhs
Zapisanych rozmów (czyli wyeksportowanych) nie zaimportujesz. Jeżeli masz kopię folderu "history" (z katalogu c:/Documents and Settings/[użytkownik]/Dane aplikacji/stamina/konnekt, a NIE z katalogu instalacyjnego Konnekta), to wrzuć go na stare miejsce. Dotyczy WinXP.

Mała sugestia dla twórców Konnekta: może by gdzieś wywiesić jakieś ogłoszenie, w którym folderze "history" Konnekt zapisuje historię rozmów?? Coś mi się przypomina, że podczas instalacji miałem możliwość wyboru katalogu przechowującego te dane, ale już nie pamiętam, jaka była ta druga opcja...
To jest wersja lo-fi głównej zawartości. Aby zobaczyć pełną wersję z większą zawartością, obrazkami i formatowaniem proszę kliknij tutaj.
Invision Power Board © 2001-2012 Invision Power Services, Inc.