witam,
mam problem z najnowsza wersje konnekta: kiedy zmieniam statusy w sieci gadu-gadu sloneczko w trayu wciaz pozostaje czerwone [takie, jakie jest na statusie 'niedostepnym']. zaznaczam, ze w starszych wersjach nie bylo tego problemu.
korzystajac z okazji: niedawno mialem rowniez problem z lista kontaktow. mianowicie - wlaczajac konnekta na liscie mialem TYLKO te osoby, ktore mialy jakis status [w sensie: wlasnorecznie pisany], badz byly dostepne lub zaraz wracam. znikaly z listy wszystkie osoby, ktore byly niedostepne bez recznego statusu, badz niewidoczne bez recznego statusu.
kiedy jednak dana osoba, ktora zniknela mi z listy, odezwala sie do mnie - z powrotem na liste wracala.
trudno zrozumiec, wiem. :) juz sobie zreinstalowalem konnekta, wiec problem zniknal - ale a nuz ktos mial podobna sytuacje, moze to nie odosobniony przypadek, wiec pisze.
wszystkim nam w koncu zalezy na tym, by wciaz k. ulepszac. :)
to juz w zasadzie pytanie raczej nie tutaj, ale powtornie skorzystam z okazji: jak dociagac pliki? ktos mi wysyla czesc pliku, potem przerywa, a ja chce go dociagnac - powaznie, nie potrafie tego zrobic, zawsze ssa mi od poczatku.
dzieki z gory za pomoc,
max