A można by było na stałe wstawić adres ip osoby z którą rozmawiamy do wiadomości o kontakcieie o ile ten adres jest stały?? Wrazie gdy ktoś z innego konta gg pisze do urzytkownika konnekt o dlatym samym adresie ip to by zaoszczędziło wiele kłopotów nikt nie lubi jak ktoś sobie zartuje z nas.Konnekt by był bardziej bezpiecznym dla użytkownika. Takie ostrzeżenie można by było wyświetlać w oknie rozmowy.I zyskać przewage nad innymi programami tego typu.
wez do diabla przynajmniej azywaj po ludzku te swoje tematy :evil:
sorki ale jestem taki zakręcony ze ledwo zipie uczyłem się całą noc to przynajmniej dzieś mi wybaczcie
Nie lepiej było napisać np. 'moje propozycje' a nie zrobić pełno tematów :evil:
ale zobacz w jakich odstępach czasu to pisałem przez cała noc
coś mi do głowy wpadło to napisałem
zmień temat wątku na logiczny, inaczej go po prostu wywalę.
arkadyjczyk
16.04.2004 - 08:12
To następnym razem napisz sobie najpierw na kartce, przeczytaj sam to co napisałeś, a później dopiero wysyłaj w jednym poście. Bo jesteś na forum jeden dzień i już zrobiłeś z niego śmietnik na twoje poronione pomysły. Może jakiś moderator by to usunął :idea:
A po jaką cholerę w ogóle odpowiadacie na te posty???????? OLAĆ i do kosza. Może chłopak na trzeźwo coś mądrego napisze - wtedy chętnie pomożemy.
wstawianie kstyle do informacji o naszym kontakcie co by dało możliwość zmiany ikon statusu w pojedyńczym kontakcie i poprawiło wygląd "k" pozatym nie które kontakty na naszej liście będą wyróżnione, taka opcja może się przydać gdy w pojedyńczej grupiue znajduje się dużo osób i trudno znależć nam tą odpowiednią
To jest wersja lo-fi głównej zawartości. Aby zobaczyć pełną wersję z większą zawartością, obrazkami i formatowaniem proszę
kliknij tutaj.