Draco_PL
28.04.2004 - 22:02
Posatnowiłem zabrać się za stworzenie kilku stylów do konnekta. Oto pierwszy zrobiony na zachęte w dość szybkim tempie. Chciałbym usłyszeć co o nim sądzicie i czy powinienem kontynuować prace.
Pozdrawiam Draco
Styl do ściągnięcia tu
http://dracovalans.w.interia.pl/theone.rar
screen bylby milewidziany... :roll:
bakerss
28.04.2004 - 22:26
Dajta screena bo nie chce mi sie szpącić z tym ;]
Sahasrara
28.04.2004 - 23:49
Powinieneś kontynuować! Wygląda naprawdę nieźle, choć duży taki. Ale nowe są skórki zawsze mile widziane.
Draco_PL
29.04.2004 - 10:54
A jakieś sugestie? Co zmienić, narazie wiem że za duży, co jeszcze? jaka tematyka była by mile widziana.
Teraz pracuje nad zestawem dzwięków skórką i K.notify do gry która uwielbiam a mianowicie Urban Terror
http://www.urt.gamesnet.pl
Draco_PL
29.04.2004 - 15:31
Postarałem się o bete stylu Urban Terror
I o coś extra na zachęte
bakerss
29.04.2004 - 17:18
te napiski fajne ;] a style nie głupie wrecz przeciwnie całkiem dobre 8)
Draco_PL
29.04.2004 - 17:48
dzieki!
Lukas77
30.04.2004 - 06:33
mi też się podobają... może przypadkiem lubisz też Angelinę Jolie? ;-)
lucas_mcs
30.04.2004 - 06:45
osobicie do k.notify wole skromne skorki bez zadnych bajerkow ale te są calkiem niezle, zwlaszcza podoba mi sie ta z nozem ale chyba lepiej gdyby byla z samym nozem, a theone za bardzo przebajezone jak dla mnie. no ale pracuj dalej moze zmnienie sobie moje przerobione przezroczyste Rhodium3
pozdro
Draco_PL
30.04.2004 - 12:41
jakieś specjalne życzenia, nie wiem np tematyka Anime, laski, Fantasy, sport....
Styl s.f.
Draco_PL
30.04.2004 - 13:13
ok łykam ten temat, teraz tylko, czy ma być swietny wizualnie, tzn dużo rzeczy, efektów czy liczy się fajny obrazek, i skromna oprawa...?
Lukas77
30.04.2004 - 14:30
Mi brakuje coś w stylu Rhodium3 z jakąś skromną grafiką, wszystko przemyślane i dobrane kolorystycznie i z przyjemnością bym używał jakby wszystko to było okraszone zdjęciem Angeliny Jolie... no wiem, maniak jestem
QUOTE(Draco_PL)
ok łykam ten temat, teraz tylko, czy ma być swietny wizualnie, tzn dużo rzeczy, efektów czy liczy się fajny obrazek, i skromna oprawa...?
Raczej coś skromnego i fajny obrazek ale możesz walnąć dwa style z bajerami i bez :wink:
lucas_mcs
1.05.2004 - 11:11
jak juz cos powstaje to dopne sie tutaj zeby nie zakladac nowego topicu
mianowicie przerobilem lekko rhodium3, teraz jest lekko przezroczyste, lekka zmiana a juz ciekawiej wyglada
:
mozna sciagnąć
TUTAJi przerobione ikonki gadu gadu avalon ktore jak dla mnie byly za ciemne, teraz mogą byc dla tych ktorym znudzily sie standardowe słoneczkaa nie chca daleko od nich odbiegać (słoneczko 'niewidoczny' wyglada jakby sie nie myło
)
mozna sćiagnąć
TUTAJ
ja sciagnalem i uzywam, bo fajnie wyglada
Draco_PL
3.05.2004 - 18:16
Miło mi
To jest wersja lo-fi głównej zawartości. Aby zobaczyć pełną wersję z większą zawartością, obrazkami i formatowaniem proszę
kliknij tutaj.