...no to ja jeszcze dorzuce: mam od kilku lat karte ATI TV Wonder i dziala raczej bez zarzutu, oczywiscie jako zrodlo sygnalu mam podpieta kablowke i tak jak juz pisaliscie, niektore kanaly sa odbierane z nieco gorsza jakoscia, ale sa to raczej nieliczne przypadki... co do soft'u to oryginalne oprogramowanie [takie jak na CD, tyle, ze nowsza wersja ze strony ATI] dziala tez bardzo dobrze. jedyny feler [...westchnal seler :?:wink:] to brak pilota w zestawie, ale za to dolaczone sa wszystkie kable przydatne w pozniejszym uzytkowaniu karty [np, chinch'e do analogowego rip'owania z kamerki [z tym karta tez sobie radzi bez problemu ...sa tez chyba wejscia cyfrowe, ale do tego trzeba kabel kosztujacy w granicach 100zl, wiec oszczedzilem sobie tego wydatku, biorac pod uwage, ze kamera nie byla moja i potrzebowalem zgrac tylko 2-3 filmy
]]
[qrna, jak sie rozgadalem... :twisted:] aha! i drugi feler: brak tunera FM... ale ja sobie to tak [naiwnie
] tlumacze, ze skoro brak pewnych funkcji, to te ktore sa, oferuja wyzszy standard
hEh...
wczesniej mialem jeszcze inna karte, ale musialem sie jej pozbyc, w celu szybkiego uzyskania niezbednych srodkow finansowych
...a nazwa wyleciala mi z glowy [hmm... chyba "2000" bylo w nazwie :roll:] - tamta karta byla zdecydowanie slabsza pod wzgledem jakosci video, ale [tadaaa...!] byl pilocik i tuner FM
pletujac, kablowka na karcie ATI dziala dobrze, przydalby sie tylko lepszy komp do nagrywania
PS: POST Nr. 1000 !!!! TADAAAAAAAAAAAA!!!