Co poradzić na następujące problemy:
1. Gdy mam wtyczke kIEview ON (+skórka Kiss) to każda przychodząca wiadomość powoduje "wcinanie" wcześniej napisanego przeze mnie txtu w oknie dialogowym i zmusza do "kolejnego podejścia" - pisania na nowo...
2. Gdy mam włączoną opcję Auto Away po "X" s. to (prawdopodobnie) K.notify powoduje zmianę statusu z "zaraz wracam" na "dostępny" przy każdej otrzymanej wiadomości (co czasem powoduje, że moi znajomi mają wrażenie, że odbieram otrzymane od nich wiadomości i nie odpowiadam na nie). Szukam możliwości "pogodzenia" tej wtyczki z funkcją Autoaway...
3. KiEview powoduje, że każdy link otrzymany otwiera się domyślnie w IE (mam osobisty uraz do tej przeglądarki) zaś po wybraniu PPM z menu (bodajże) otwórz w domyślnej otwiera mi sie w Operze (czyli domyślnej przeglądarce systemu) . Nie można zrobić by zawsze otwierał się w przeglądarce ustawionej w systemie jako domyślnej ?
4. No i ostatnie pytanie w sumie najmniej ważne. Chciałbym móc kożystać z wtyczek "img" i z emotikon ale bez konieczności jednoczesnego korzystania z wtyczki kIEview (jako, że powoduje ona wcześniej wspomniane niedogodności)...