JakubG
15.05.2004 - 19:16
Serwis Komunikatory.iServ.pl poszukuje redaktora który pisał by newsy oraz moderował forum poswiecone Konnektowi - wiecej informaji - gg:1814762, tlena jakubg84@tlen.pl lub emajl - serwis@komunikatory.iserv.pl
Ponawiam swoja propozycje - poszukuje osoby dobrze znajacej sie na konnekcie, posiadajacej troche wolnego czasu!! jesli masz ochote zajac sie dzialem poswieconemu Konnektowi w serwisie Komunikatory.iServ.pl odpisz w temacie
Warning: fopen(online_g/80.53.111.99/0.13): failed to open stream: No such file or directory in /home/komunika/public_html/main.php on line 932
Warning: flock(): supplied argument is not a valid stream resource in /home/komunika/public_html/main.php on line 934
Warning: fwrite(): supplied argument is not a valid stream resource in /home/komunika/public_html/main.php on line 935
Warning: flock(): supplied argument is not a valid stream resource in /home/komunika/public_html/main.php on line 936
Warning: fclose(): supplied argument is not a valid stream resource in /home/komunika/public_html/main.php on line 937
Warning: Cannot modify header information - headers already sent by (output started at /home/komunika/public_html/main.php:932) in /home/komunika/public_html/config.php on line 227
Warning: Cannot modify header information - headers already sent by (output started at /home/komunika/public_html/main.php:932) in /home/komunika/public_html/config.php on line 228
Warning: Cannot modify header information - headers already sent by (output started at /home/komunika/public_html/main.php:932) in /home/komunika/public_html/VCounter2/c2.php on line 1
Warning: Cannot modify header information - headers already sent by (output started at /home/komunika/public_html/main.php:932) in /home/komunika/public_html/theme/LikeNuke/index.php on line 4
hmm - pelen profesjonalizm. no i jeszcze inna nazwa w naglowku..
no ale chociaz aktualizacje sa dosc czeste.
Te bledy sa spowodowane przejsciowymi problemami z serwerem !!
znam ja sie troszke na programowaniu w php i wiem co jest problemem z serwerem, a co ze skryptem
przecinek
9.09.2004 - 12:59
No such file or directory
do tego nie potrzeba nawet znajomość php
Nikt narazie nie zglaszal problemow z wczytywaniem strony a ze skryptu jestem zadowolony!!
Marna kopia kilku innych stron o tej tematyce. Tak ciezko jest wymyslic cos nowego?
Sad - no tak, ale mają przynajmniej IMHO ładniejszą skórke od a.i
Shw - niestety, prawda jest taka, ze to mogą być problemy z serwerem, wszystkie błędy wynikały z problemów z otwarciem pliku, a tu powodów może być baaaardzo dużo... 8)
A co do stronki... Ja i tak wylko z wiadomość.info korzystam, bo jest największa, nie widzę sensu w rozdrabnianiu się na 10 różnych wortali o komunikatorach...
to sie skrypt zabezpiecza, jezeli plik sie nie otworzy.. proste, acz skuteczne
Lukas77
10.09.2004 - 00:08
Ej starzy wyjadacze, nie off-topujecie aby za bardzo??? Gość się grzecznie zapytał a tu od razu krytyka jego strony itd... może nie ma tyle wiadomości na temat php co Wy, jego strona może się z czasem rozrosnąć, a z drugiej strony ktoś może powiedzieć "po co konnekt jak jest miranda", więc nie mówcie po co jego strona jak jest wiadomosc.info
Sorry za off-top
etam gadacie głupoty mi osobiscie stronka odpowiada na wiadomosc.info jest za duzy tlok nie lubie tego.. ta stronka jest spoko
tylko kolorystyka troche mi nie pasi ale moze ktos to zmieni...
pozdro dla wszystkich z komunikatory.iserv.pl
To jest wersja lo-fi głównej zawartości. Aby zobaczyć pełną wersję z większą zawartością, obrazkami i formatowaniem proszę
kliknij tutaj.