lucas_mcs
2.06.2004 - 19:01
ostani zdarza sie to dosyc czesto, z kumpelm doszlismy ze pasek z ikonami znika gdy otworzy sie opcje, wybierze opcje k.lawy (klawiatura - ale nei wiem jak z innymi), no a potem anuluj, i ostatni okno traci pasek z ikonami.
kumpel musi tylko zamknac i otworzyc okno rozmowy
ja juz musze restartowac konnekta:( a potem te paski mi sie kszaczą, jeden na drugi nachodzi.
potwierdzam. kiedy wybierzę się w menu "klawiatura" i potem kliknij OK to znikają paski :\
Potwierdzam. Niezaleznie od ustawien, pasek formatowania raz jest, raz nie. Mi to obojętne, bo go wyłączyłem w ogóle w oczekiwaniu na menu emotek, ale fakt jest faktem.
bakerss
2.06.2004 - 19:55
tiaa tez tak mam czasami :]
no ja tez tak czasami mam..strasznie to wkurza;)
nie tylko wy tak macie... u mnie nieraz ni z tad ni z owat znika jeden pasek [ odkreslanie, kolorwoanie, pogrobianie tekstu].
lucas_mcs
3.06.2004 - 16:59
no niestety, jest to strasznie drażniące ;(
mozemy liczyc na poprawke w miare szybko? (jesli ktos w ogole wie dlaczego tak sie dzieje...)
z tego co mi wiadomo to poprawienie tego Hao przeklada na nowa wersje UI i konekta 0.7
z tego co mi wiadomo to poprawienie tego Hao przeklada na nowa wersje UI i konekta 0.7
Z tego co mi wiadomo to udało mi się to już poprawic:)
QUOTE(Olórin)
Z tego co mi wiadomo to udało mi się to już poprawic:)
To wypuść poprawioną wersję, a nie dla siebie trzymasz.
piotr.ek
5.06.2004 - 13:02
QUOTE(pz16)
To wypuść poprawioną wersję, a nie dla siebie trzymasz.
Spokojnie, zeby sie czasem nie okazalo, ze tym razem znika pasek przewiajania listy kontaktow albo czesc okna sluzaca do wpisywania wiadomosci...
Czy ktoś robi coś w sprawie znikającego paska?? Prawie pół roku minęło - i pasek jak znikał, tak znika...
QUOTE(lhs)
Czy ktoś robi coś w sprawie znikającego paska?? Prawie pół roku minęło - i pasek jak znikał, tak znika...
przeca
nix majstruje nowego kijewia, wiec chyba trzeba poczekac.. noz/widelec i ten bug zniknie..
Coś mi się o uszy obiło, że to nie kIEview-a sprawa...
Olórin
14.11.2004 - 13:43
W becie klawy od dawna nie ma już tego błędu!
Zarówno z kLawą jak i bez niej pasek znika...
To jest wersja lo-fi głównej zawartości. Aby zobaczyć pełną wersję z większą zawartością, obrazkami i formatowaniem proszę
kliknij tutaj.