Pomoc - Szukaj - Użytkownicy - Kalendarz
Pełna wersja: Dzień Dobry ;)
Konnekt | Forum > Offtopic > Hydepark
Thorn
Witam wszystkich, jestem nowym userem i chciałbym się przywitać co niniejszym czynię wink.gif
lhs
biggrin.gif
piotr.ek
Welcome to the jungle! :twisted:
Lukas77
"...we got fun and games,
we got everything you want"

Hej :-)
atol
To ja też się przywitam smile.gif
Witam wszystkich
Zakrn
QUOTE(piotr.ek)

Nie chciałbym palcem wskazywać kto tu za kaczkę robi...

:wink:

Też witam (z szacunkiem) :roll:
kox
Ja też się przywitam, bo nie zrobiłem tego 1,5 roku temu :oops:
Hello all tongue.gif
piotr.ek
QUOTE(Zakrn)
QUOTE(piotr.ek)

Nie chciałbym palcem wskazywać kto tu za kaczkę robi...

Ze he? W dzungli?? wink.gif

atol - wypas avatar z jeszcze lepszej gry! biggrin.gif
Lukas77
QUOTE(piotr.ek)
atol - wypas avatar z jeszcze lepszej gry! biggrin.gif

[offtop_mode] Heh, szacuneczek dla pogromców supermutantów ;-) [/offtop_mode]
piotr.ek
QUOTE(Lukas77)
[offtop_mode] Heh, szacuneczek dla pogromców supermutantów ;-) [/offtop_mode]

Mam gdzies save'y jeszcze sprzed nowego roku ostatniego, hehe... Doszedlem do Vault City i zaczela sie sesja tongue.gif Moze po tej sesji dokoncze. Zaczynalem juz tyyyyle razy i nigdy mi czasu nie starczylo, kilka latek wstecz cale dwa miechy wakacji pogrywalem dzien w dzien, kazdy szczegolik obczajalem, kazdemu dziecku kwiatki z kieszeni kradlem biggrin.gif No wtedy mialem w ekipie Marcusa nawet, ktory pieknie kosil wszystko smile.gif Teraz bodajze Sulik, pies i Vic to kiepska banda raczej. Vic potrafi strzelic sam w siebie, jedynie Sulik mlotem (ma sile skubany) ratuje troche sytuacje na razie, choc tez nie wroze mu przyszlosci dalej (trzeba go bedzie nauczyc strzelac z czegos ciekawszego) Tak czy siak do konca jeszcze nigdy nie doszedlem, co nie zmienia jednak faktu, ze w moim osobistym rankingu "Best Game Ever" Fallout2 (bo na jedynke nie mialem czasu kompletnie) zajmuje pierwsze miejsce ex aequo z GTA: Vice City (...ktore z kolei przeszedlem na c466 + gf4mx440 i niech mi ktos powie, ze to zlom! biggrin.gif )

Ps. w hyde parku mozemy offtopikowac smile.gif
dulek000
To i ja się przywitam (wiem, wiem troche późno)

Dzień dobry!
_aaricia_
no ja też nie będę w tyle.. z przyjemnością Was witam... czytajcie komiksy, HOWGH!
atol
kontynułując OT to przeszedłem Fallout1, Fallout2 (pół roku się męczyłem) no i BoS smile.gif i powiem jedno F2 bez F1 to nie to samo smile.gif
jareq
Es decir yo también se saludar :mrgreen:
Sad
Dzień dobry. Kawa czy Herbata? tongue.gif
atol
Prosze herbatkę najlepiej z cytrynką i z cukrem tongue.gif
KaCzOr
Ja tego tez nie uczynilem wiec robie to tu i teraz 8)

[size=24][/size]Dzien dobry, bardzo!
Jestem tu nowa, więc (chyba) wypada się przywitać... dlatego Dzień dobry wszystkim wink.gif
lipa
bry bry... witamy gorąco! a tak a propos, czy to tylko moje złudzenie, czy faktycznie nie ma tu zbyt wielu kobiet?! :wink:

a ja wbrew pozorom nie jestem nowy... jestem, można powiedzieć, po pierwszym linieniu... jak taki wąż smile.gif

Edit: właśnie zauważyłem, że jako Lipa.dk skończyłem postowanie na 69-ym poście laugh.gif 69 RULEZZZ :!: :!: :!: biggrin.gif
piotr.ek
Lipa, a co z wylinka zrobiles? To sie niezle na allegro sprzedaje, haha... laugh.gif

Witam wszystkich starych, nowych i starych, ale nowych! wink.gif

Edit - a tak, masz racje - 69 roolz 8)
mefju
Aż tak ci bardzo zależało na nazwie usera na forum?
Ja rozumiem, że niektórzy muszą mieć swoją xywę przed @ w adresie czy JID (może dlatego, że sam w taki sposób do tego podchodze wink.gif ) ale żeby na forum? Gdzie masz w dodatku avatar i wiadomo kto jest autorem...

w każdym razie witam lipę - feniksa, który odrodził się z popiołów ale tym razem już bez ".dk" tongue.gif
jareq
hmmm lipa.dk a można wiedzieć co oznaczało to ".dk" (jeśli wogole coś oznaczało) :wink:
lukaszkuch
To i ja się przywitam. Hej!

OT. Fallouta 1 skończyłem 2 razy, dwójkę zaczynałem 2 razy i za każdym razem w połowie traciłem save'y... Fatum jakie, czy co?? Ciągle jak głupi czekam na trójkę 8)
Sija
QUOTE(jareq)
hmmm lipa.dk a można wiedzieć co oznaczało to \".dk\"  (jeśli wogole coś oznaczało)  :wink:

oby nie mialo nic wspolnego ze strona http://lipa.dk/ biggrin.gif
Sad
QUOTE(Sija)
QUOTE(jareq)
hmmm lipa.dk a można wiedzieć co oznaczało to \".dk\"  (jeśli wogole coś oznaczało)  :wink:

To jest wlasnie ta nasza Lipa? :roll: ;D
dulek000
QUOTE(Sad)
QUOTE(Sija)
QUOTE(jareq)

To jest wlasnie ta nasza Lipa? :roll: ;D

laugh.gif
lipa
QUOTE(jareq)

nick wymyślony na szybciocha na potrzeby tegoż forum... dk to po prostu inicjały - nic błyskotliwego biggrin.gif

sija: a co do strony, to pozwolę sobie to skomentować tak, jak Eric Cartman w South Parku: "coincidence?!" :wink: [/b]
jareq
Tak myślałem ze to są jakies inicjały... smile.gif

Apropo linka Sija myślalem ze to nasza lipa.dk...

hehe ale cale szczeście ze nie bo juz sie przeraziłem laugh.gif laugh.gif

ps. ale afera normalinie lipa namieszales z tym .dk :wink:
lipa
QUOTE(jareq)
(...) ps. ale afera normalinie lipa namieszales z tym .dk  :wink:

fuckt... to się już powoli pół topicu z tego robi laugh.gif myślę, że czas najwyższy zakończyć tą aferę lipagate i powiedzieć sobie szczerze... E O T tongue.gif
QUOTE(lipa)
bry bry... witamy gorąco! a tak a propos, czy to tylko moje złudzenie, czy faktycznie nie ma tu zbyt wielu kobiet?! :wink:

Hmm z tego co zauważyłam to faktycznie nie wiele tu koleżanek... może wynika to z braku zainteresowania konnektem i sięganie po bardziej badziewiaste programy tongue.gif
To jest wersja lo-fi głównej zawartości. Aby zobaczyć pełną wersję z większą zawartością, obrazkami i formatowaniem proszę kliknij tutaj.
Invision Power Board © 2001-2012 Invision Power Services, Inc.