Versago
22.06.2004 - 19:45
Mam pytanko, czy ktos moze probowal, lub tez czy wogole jest mozliwosc zainstalowania konnekta na penie ? Sam zabieram sie od jakiegos czasu zeby to 'obadac' ale moze ktos juz to robil ? Przeszukalem forum, ale nie znalazlem. Na cos takiego trafilem na forum mozilli i jakby mozna bylo miec pod reka swoja ulubiona przegladarke i do tego jeszcze K to juz pelnia szczescia.
Olórin
23.06.2004 - 07:16
Spróbuj, sądze że nie powinno być problemów
Versago
23.06.2004 - 11:13
No faktycznie, zainstalowal sie bez problemow, ladnie sie odpala, wszystko dziala. Sprawdzilem tez na drugim kompie, na ktorym nigdy nie bylo K i tam tez dziala, choc za pierwszym razem wyskoczyl jakis blad, standardowo cos ze pamiec nie moze byc read
ale pozniej juz wszystko smigalo, teraz juz zawsze bede mogl miec K przy sobie
Jedyne o czym musisz pamiętać to ustawiać żeby szukał profilu w katalogu Konnekta. Możesz to wymusić na odwiedzanym komputerze uruchamiając go skrótem
"Konnekt -profilesDir=profiles"
Versago
25.06.2004 - 17:04
No wlasnie 'burzyl' mi sie o ktorys plik .dtb ale ze nie mialem czasu w tym 'dlubac' to nic nie pisalem, mieszal tez cos przy uruchamianiu z profilami, zaraz bede modzil z tym "Konnekt -profilesDir=profiles" tylko najpierw musze postawic winde bo moje destrukcyjne zapedy calkowicie mi kompa rozlozyly
a z tego co pamietam i jak znam zycie to backup mi sie troche zdeaktualizowal
W kazdym razie dziekuje za pomoc, fajniutka sprawa miec K zawsze pod reka.
gosciu
18.07.2004 - 21:44
Wlasnie zaczynam sie w to bawic, po uzyciu -profilesDir=profiles wszystko wlacza sie bez problemu, ale martwia mnie siezki do dzwiekow... czy same odnajduja sie w katalogu k ? Czy tez moze sa zawsze na sztywno...
O ile nie podasz im pełnych ścieżek ładowane są relatywnie do ścieżki Konnekta
gosciu
30.07.2004 - 14:34
Warto zaznaczyc, ze relatywna sciezka dla dzwiekow zaczyna sie od /sounds, a nie od kat konnekta...
Dodatkowo dobrym nawykiem jest umieszczanie potrzebnych DLLi w katalogu konnekta (mowa oczywiscie caly czas o przenosnych nosnikach).
jufocool
28.10.2004 - 22:07
A jam mam maly problem a mianowicie ok wszystko dzila porzadku, ale jeden minus jest w tym ze za kazdym razem musze nowy profil zakladac i to mnie glowi. gdzyz w domu zainstaluje i korzystam z tego a gdzy ide do szkoly to musze odnowa profil zakladac i w tym mam problem jezeli cos wiecie na ten temat to prosze dac mi odpowiedz :wink:
Olórin
28.10.2004 - 22:26
Profil trzymaj w katalogu konnekta
To jest wersja lo-fi głównej zawartości. Aby zobaczyć pełną wersję z większą zawartością, obrazkami i formatowaniem proszę
kliknij tutaj.