Ostatnio sporo czasu poswiecam swojemu joggerowi i widzialem na jednym jogu taki bajer ktory wyswietla aktualna piosenke jaka slucha jego wlasciciel. probowalem to zrobic z roznymi wtyczkami, ale potrzebne jest php, a na joggerze jest dostepny tylko html czy ktos moze mi pomoc?
Olórin
28.06.2004 - 08:05
Czy nie chodzi przypadkiem o mojego joga ? U mnie nie ma php, tylko iframe z javascript + wtyczka do foobara która jest serwerem www i wypuszcza javascript Niestety ma to rozwiązanie swoje minusy - trzeba mieć otwarty port i stałe ip lub ustawione dyndns
duch-x
28.06.2004 - 11:35
.......i trzeba uzywac foobara Dla mnie byloby ok, gdyby ta wtyczka byla pod winampa, bo foobar jakos mi nie lezy a stale ip mam i port tez moghe otworzyc
Zakrn
28.06.2004 - 11:57
Jest wtyczka do winampa. Nazywa się "Now Playing plug-in", pozwala Ci zapisywać do pliku, na ftp, może wywołać skrypt na serwerze www z wybranymi przez Ciebie parametrami...
duch-x
29.06.2004 - 00:04
dobra! pobawilem sie w troche iny sposob niz mi Olórin proponowal i chyba tez jest niezle mniej odswiezania stronki Rezultat mozna juz obejrzec na moim jogu ktorego adresu jednak publicznie nie podam :roll: ale jak ktos kce to na pm lub jabber, lub gg...
mles
29.06.2004 - 18:40
Hyhy, publicznie podawać nie musisz, i tak Cię znalazłem, przypadkiem Jogger rulez
---
Też sobie coś takiego zrobię, a co mi tam. Bo na razie mam w drugą stronę Czyli sterowanie foobarem ze strony wap
To jest wersja lo-fi głównej zawartości. Aby zobaczyć pełną wersję z większą zawartością, obrazkami i formatowaniem proszę kliknij tutaj.