[color=blue][/color]
Hej.
W sumie jest to moj pierwszy post, ale mam do szanownych uzytkownikow pytanie, a raczej zagwostke z ktora sobie nie poradzilem. Otoz od nie dawna przesiadlem sie z gg na konnekt'a i musze powiedziec, ze jestem bardzo zadowolony. Duzo ciekawych opcji i w ogole. Do czego zmierzam juz mowie. Otoz przekopiowalem emoty z gg. Stworzylem foldery i wszystko jest pieknie i cacy to z jedna rzecza sobie nie poradzilem. Lubie pisac tekstem pogrubionym i z kolorkiem i kiedy wpisuje dana emotke, azeby sie wyswietlila np. <slonce> to nie jest wyswietlana. Dzieje sie to tylko wtedy kiedy to ja uzywam tekstu pogrubionego, czy tez badz samego koloru. natomiast jesli wylacze podczas pisania te dwie rzeczy to naturalnie po wpisaniu <slonce> wyskakuje mi ta emotka. Dodam jeszcze, ze jesli pisze do mnie dana osoba to wszystkie emotki wyswietlaja sie prawidlowo nie zaleznie w jaki sposob pisze.
Przepraszam z gory jesli temat byl juz powtarzany. Co prawda sprawdzalem pare postow na ten temat, ale nie dostzreglem akurat mojego problemu. Wiem, ze w tej chwili moj problem jest blachy, aczkolwiek chcialbym sie dowiedziec jak go wyeliminowac. Z gory dziekuje za wszelkie sugestie.
Pozdrawiam