Jak już było poruszane i kazdy wie ze wysyłając coś przez Ktransfer w sieci lokalnej prędkość transferu nie przekracza 300kb/s a czasem nawet 100kb/s i dlatego apeluje aby coś z tym wkońcu zrobić !! Jest to bardzo przydatne lecz gdy sie ma tak mały transfer staje sie doniczego.
>>>>>>>>>Zrobić aby było dobrze : <<<<<<<<<<
.nomis
3.07.2004 - 21:18
Zgadza się, to samo jest jak wysyłam plik komuś spoza sieci. Normalnie wysyła mi się średnio z prędkością 7,5-10kb/s. W przypadku kTransfer standard to 1.0kb/s...
Arlathan
7.07.2004 - 00:23
z transferami nie mialem nigdy problemow, upload i download odpowiedni dla mojego lącza. jedyne co sie moge przyczepic, to jak odbiera plik z mirandy pierwej wyskakuje blad a potem "odbierz plik", poza tym dziala calkiem sprawnie
piotr.ek
7.07.2004 - 12:37
Naleze niestety do tych, ktorym nieobce sa problemy transferowe tej wtyczki Naprawde milo by bylo, gdyby ktos zdolny sie nia zajal... Przesylanie filmu po lanie w ciagu 1h 45m do najmilszych nie nalezy
To jest wersja lo-fi głównej zawartości. Aby zobaczyć pełną wersję z większą zawartością, obrazkami i formatowaniem proszę kliknij tutaj.