Zarejestrowalem sie przez K w jednym z agentow (transport icq na wp), potem wyrejestrowalem sie. kontakty z icq pozostaly... 'nieaktywne', wiec je usunelem. nie pamietam czy usuwalem jeszcze kontakt/agenta odpowiedzialnego za to costam, ale na 90% tak. jednakze zakladka/grupa Agents zostala (pusta). za kazdym razem kiedy ja usuwalem po polaczeniu wracala. dopiero wlaczylem psi i... okazalo sie, ze w grupie agents jest ten agent od icq (nieaktywny oczywiscie). dopiero teraz po usunieciu zakladka nie wrocila.
piotr.ek
9.07.2004 - 17:11
Tez mnie kiedys wkurzala wiecznie powracajaca grupa 'Agents', ale ktos mi polecil wlaczyc synchronizacje do Konnekta i juz nie mam reaktywacji co restart tego smiecia
lhs
9.07.2004 - 17:31
QUOTE(piotr.ek)
ktos mi polecil wlaczyc synchronizacje do Konnekta
HA!! To jednak ją włączyłeś!!
piotr.ek
9.07.2004 - 17:54
QUOTE(lhs)
HA!! To jednak ją włączyłeś!!
Ano Skonfigurowalem all w Psi, ustawilem ta synchronizacje i na razie smiga (w sensie - nie ma 'Agents' i moge porozumiec sie z kim chce - oczywiscie pod warunkiem, ze akurat chrome.pl nie lezy )
To jest wersja lo-fi głównej zawartości. Aby zobaczyć pełną wersję z większą zawartością, obrazkami i formatowaniem proszę kliknij tutaj.