_menic_
13.07.2004 - 14:32
Troche moze i dziwny pomysł ale przydatny i do zrobienia tylko miedzy konnekt-konnekt :]
Chodzi o to, aby po klikniecu na jakis tam guzik konnekt wysylal zapytanie do konnekta naszego rozmowcy, sprawdzał czy okienko jest: zakmniete, otwarte, zminimalizowane i odsyłał takowa informacje do nas
alberht
13.07.2004 - 16:01
permanentna ingiwilacja !! nie wytrzymam !! no chyba, że jako opcja /osoba ustawia czy chce takie coś wysyłać/ ale pomysł dobry, coś jak z kontrolką czy ktoś pisze /jabber, tlen/
przecinek
13.07.2004 - 16:06
możnaby zrobić coś takiego, że przy np przy zamykaniu okna rozmowy konnekt wysyła jakiś ustalony tekst do odbiorcy... oczywiście jako opcja :roll:
piotr.ek
13.07.2004 - 16:25
Jestem przeciwny. Tak opcji, jak i zajmowaniu sie tego typu bzdurami :x (nie mam zamiaru na nikogo naskakiwac - takie mam zdanie, wiec osoby tego chcace moga je smialo zignorowac
)
alberht
13.07.2004 - 16:40
możnaby to zrobić przy okazji kotrolki do tlena, ale obydwie funkcje jako opcja !! czasem zdaża mi się zataić prawdę co do mojej uwagi na gg ;p
.nomis
13.07.2004 - 17:28
I ja czasami tak robię
. Więc dobrze byłoby jakby była taka OPCJA. Najlepiej żeby można było ją włączyć dla jednych kontaktów, a wyłączyć dla innych. Mówię zarówno o tym oknie, jak i o pisaniu wiadomości.
_menic_
13.07.2004 - 18:17
No oczywiscie ze jako opcja 8)
alberht
14.07.2004 - 12:10
.nomis - dokładnie, opcja dla pojedynczych kontatktów / grup, przyda się, bo niekażdy musi wiedzieć czy to jego aktywne czy nie, a są osoby, któe powinny
To jest wersja lo-fi głównej zawartości. Aby zobaczyć pełną wersję z większą zawartością, obrazkami i formatowaniem proszę
kliknij tutaj.