QUOTE(nix)
chcialbym abys wzial pod uwage to ze pisanie rzeczy do konnekta jest moja dodatkowa zabawa i pisze to na co mam ochote i kiedy mam ochote i czas... poza tym nikt mi za to nie placi a uzytkownicy wciaz tylko nazekaja i krytykuja - to wcale nie zacheca do pracy...
i co najwazniejsze - pisze przede wszystkim to co mi sie moze przydac... (menu emotikon jest dla mnie bezuzyteczne) wiec nie dziw sie ze niektore takie bzdury powstaja dluzej (brak checi do pisania tego)
bynajmniej nie doszukuj sie zadnej ironii z mojej strony.. najbardziej zal mi po prostu kBot'a [nie moge sie otrzasnac do tej pory po jego smierci.. :?], a podobnie cichna prace nad innymi Twoimi projektami.. zwrocilem tylko na to uwage i nie doszukuje sie wcale tego przyczyn, bo sam moge sie domyslec.. jesli cos ma mi sie nie podobac, to tylko to, ze dostaje do reki wtyczke, ciesze sie jej funkcjonalnoscia, i czekam na dalszy jej rozwoj, lub poprawki bledow, a tu nagle !bach! i info, ze
nix zaprzestal pracy nad wtyczka, a mi pozostaje zbugowany plugin, albo jego [niezle prorokujaca] namiastka.. :cry: taki cios w plecy zadales Nam juz nie jeden raz, no ale ja juz sie przyzwyczailem, a czekanie, czy dopingowanie, podczas gdy nie widac zadnych efektow [to apropos zachecania do pracy] tez juz mi sie znudzily.. :roll:
co do pieniedzy, to nie placa Ci, bo nie wyraziles takiej checi.. ja bym lekka reka zaplacil za kBota, obslugujacego skrypty PHP i dam reke uciac, ze wiele innych osob rowniez..
[damn, co za OT.. :?:oops: ]