Witam, jestem tutaj nowy, ale konnekta używam już troszkę czasu i zdążyłem zaobserować dwa poważniejsze problemy. Obecnie uzywam wersji 06.19.111
Pierwszy wiąże się z tym, że mialem dosyć potężną jak dla mnie listę kontaktów, dokładnie 482 osoby i wszystkie osoby powyżej 400 miały blędnie wyświetlany status tj. wszystkie zawsze były niedostępne, bez opisu, aż do czasu, dopóki nie przerzucilem ich do innej grupy. Po zmianie grupy danego osobnika, nagle pojawiała się jego dostępność i opis. Po usunięciu 82 osób i pozostawieniu równej 400 problem ten przestał występować...
Drugi występuje podczas wysyłania pliku poprzez kTransfer, do obojętnie jakiego kontaktu wyskakują dwa okienka (u mnie od zawsze, bez różnicy na wersję). Jedno z tych okienek to, to własciwe z plikiem, które po zakonczeniu wysylania można zamknąć bezproblemowo a drugie to "czekam na kod akcji..." i to okienko nie znika, a po zamknięciu go poprzez "Anuluj" cały konekt się wykłada. Przy wysyłaniu jednego pliku nie jest to dodatkowe okienko denerwujące, ale przy większej ilośći troszkę uciążliwe jest mieć pozostałych niepotrzebnych tyle okienek....
To narazie na tyle, liczę, że nie zostanę zjechany, że to już było, bo przejrzałem kilkanascie (może set) topików i nie zauważyłem tych problemów ;-)